Pedro Pascal och Bella Ramsey (Game of Thrones) förkroppsligar Joel och Ellie i serien The Last of Us

Den sista av oss © © Sony

Det är officiellt, vi vet äntligen vem som kommer att spela Joel och Ellie i serien Den sista av oss.

Kom ihåg att serien, hämtad från Naughty Dog-licensen, väntas på HBO Max-plattformen.

Läs också:
Game of Thrones animerat drama enligt uppgift i kön för HBO Max

Full av Game of Thrones för Den sista av oss

Snart fans av sagan Den sista av oss kommer att kunna upptäcka den officiella anpassningen av serielicensen, via HBO. Hittills, bortsett från att serien skulle regisseras av Craig Mazin (Tjernobyl) och Neil Druckmann, vi kände ännu inte till rollbesättningen.

Och det var Deadline Hollywood som var ansvarig för att förmedla nyheterna, eftersom vi nu vet att det är Pedro Pascal, sett i Game of Thrones (Oberyn Martell) och mer nyligen in Mandaloriansom kommer att spela karaktären Joel.

Det är inte allt, eftersom Neil Druckmann i processen ville bekräfta närvaron i rollbesättningen av Bella Ramsey, som kommer att spela Ellie. Den unga skådespelerskan är inte okänd för fans av Game of Throneseftersom hon spelade en viss (och tapper) Lyanna Mormont i HBO-serien.

En dubbel formalisering som gör det möjligt att sätta stopp för många rykten… för att i lugn och ro lansera ögonblicket för kontroverserna. Det återstår att se nu när det första avsnittet av denna mycket efterlängtade serie kommer att sändas. Den sista av oss.

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button