PDF till JPG Expert: Konvertera PDF-filer till JPG-bilder

(PDF)Filtyper PDF-filer är mycket praktiska och bra för att behålla integriteten hos ett dokument, men extrahera en sida från ett dokument PDF kan vara ett verkligt problem om du inte har rätt verktyg. Expert från PDF till JPG är ett program som beskriver dess funktionalitet med sitt namn – det här programmet hjälper dig att konvertera bilder PDF i JPG . Programmets funktioner är dock lite bredare än vad namnet antyder, eftersom JPG är inte det enda bildformatet du kan konvertera din PDF – dokumenten. Det kan konvertera din PDF – dokumentera in BMP , TIF , gif och PNG.bildtyper också.

Programmet är designat för det enda syftet att konvertera en fil PDF till bilder. Det kan konvertera flera filer PDF till stora bildformat som t.ex JPG , PNG , BMP , TIF , PCX , gif , TGA och 35 andra mindre vanliga format. PDF Till JPG-expert har ett mycket enkelt och lättanvänt gränssnitt. Detta är ett lättviktigt program som installeras på din dator utan problem. Det installeras på ditt system på några minuter och du kan börja använda dess minimalistiska gränssnitt direkt.

Denna gratis programvara stöder dra och släpp PDF – Dokument att konvertera, och det bästa är att du inte behöver installera Adobe Acrobat eller Adobe läsare på ditt system för att använda detta program.

Konvertera PDF till JPG

Programmets huvudgränssnitt visar ett standardfönster där du kan lägga till en fil/filer PDF antingen med filläsaren eller med alternativet “dra och släpp”. Programmet låter dig också använda flera filer PDF så att du kan lägga till hela filmappen PDF genom att klicka på knappen Lägg till mapp. Om filen PDF lösenordsskyddad, kommer programmet automatiskt att ta bort det och konvertera det till en bild JPG eller önskat format.

Dessutom kan du också ställa in upplösning, färg, bildkvalitet och bildstorlek. Det låter dig också lägga till en gråskala, färg eller monokrom bildeffekt och ange utdatamappen där du vill spara de konverterade bilderna.

pdftojpg3

Du kan konvertera hela dokumentet PDF eller ange de sidintervall du vill konvertera. Du kan lägga till flera sidintervall genom att separera dem med ett kommatecken, till exempel 11-15, 18-25, 30-50. På fliken Redigera i programmet kan du ange filsideintervall PDF som ska konverteras, eller så kan du bara dubbelklicka på filen PDF att göra detta.

pdftpjpg2

Du kan välja önskat bildformat från rullgardinsmenyn, som innehåller de vanligaste bildformaten. Om du vill se alla 35 bildformat, klicka på “Mer”. Det låter dig också ange upplösning och kvalitet JPEG utgångsbild.

pdftojpg4

PDF till JPG expert gratis nedladdning

Äntligen, när du har lagt till allt PDF – filer till programmet och gjorde alla inställningar, klicka på fliken “Konvertera”. Sedan PDF(PDF) Till JPG-expert konverterar dokumentet PDF till bilder i realtid.

PDF Till JPG-expert Det fungerar snabbt och det bästa är att det behåller dokumentets originallayout och stöder alla versioner PDF – dokument. Programvaran är användbar och ren och laddar inte ner oönskade adware till ditt system; så vi rekommenderar det. Du kan ladda ner den från dess hemsida.(hemsida.)

Se nu hur du konverterar bildfiler till PDF.(Se nu hur du konverterar bildfiler till PDF.)

PDF-filtyper är mycket praktiska och bra för att bevara integriteten hos ett dokument, men att extrahera en sida från ett PDF-dokument kan vara en verklig smärta om du inte har ett korrekt verktyg. Expert från PDF till JPG är ett program, som beskriver dess funktionalitet med sitt namn – detta program hjälper dig att konvertera PDF till JPG-bilder. Funktionerna i programmet är dock lite mer omfattande än vad namnet anger eftersom JPG inte är det enda bildformatet som du kan förvandla dina PDF-dokument till. Det kan också konvertera ditt PDF-dokument till BMP-, TIF-, GIF- och PNG-bildtyper.

Programmet är designat med det enda syftet att konvertera PDF-filen till bilder. Det kan snarare konvertera flera PDF-filer till stora bildformat som JPG, PNG, BMP, TIF, PCX, GIF, TGA och 35 andra mindre vanliga format. PDF To JPG Expert har ett mycket grundläggande och lättanvänt gränssnitt. Det är ett lättviktigt program och landar på ditt datorsystem utan problem. Det installeras i ditt system på några minuter, och du kan börja använda dess minimalistiska gränssnitt direkt.

Detta gratisprogram stöder dra och släpp av PDF-dokument som ska konverteras, och det bästa är att du inte behöver installera Adobe Acrobat eller Adobe Reader på ditt system för att använda det här programmet.

Konvertera PDF till JPG

Programmets huvudgränssnitt visar ett standardfönster där du kan lägga till PDF-filer/filer antingen genom att använda din filläsare eller genom att dra-n-släpp-alternativet. Programmet tillåter också flera PDF-filer och så att du kan lägga till hela din mapp med PDF-filer genom att klicka på knappen “Lägg till mapp”. Om PDF-filen är lösenordsskyddad tar programmet bort den automatiskt och konverterar dem till JPG- eller önskat formatbild.

Konvertera PDF till JPG

Dessutom kan du också ställa in upplösning, färg, bildkvalitet och storleken på bilderna. Det gör det också möjligt att lägga till gråskala, färgad eller monokrom bildeffekt och att ange utdatamappen där du vill spara de konverterade bilderna.

pdftojpg3

Du kan konvertera hela PDF-dokumentet eller ange sidintervallen du vill konvertera. Du kan lägga till flera sidintervall genom att separera dem med kommatecken, t.ex. 11-15, 18-25, 30-50. På fliken “Redigera” i programmet kan du ange sidintervallen för PDF-filen som ska konverteras, eller så kan du bara dubbelklicka på PDF-filen för att göra det.

pdftpjpg2

Du kan välja önskat bildformat från rullgardinsmenyn som innehåller de vanligaste bildformaten. Om du vill se alla de 35 bildformaten, klicka på “Mer”. Det gör det också möjligt att specificera upplösningen och JPEG-kvaliteten för den utgående bilden.

pdftojpg4

PDF till JPG Expert gratis nedladdning

Slutligen, när du har lagt till alla PDF-filer i programmet och gjort alla inställningar, klicka på fliken ‘Konvertera’. PDF Till JPG Expert konverterar sedan PDF-dokumentet till bilder i realtid.

PDF Till JPG Expert Det fungerar snabbt och det bästa är att det bevarar originaldokumentets layout och stöder alla versioner av PDF-dokument. Programvaran är användbar och ren och landar inga oönskade adware till ditt system; därför rekommenderar vi det. Du kan ladda ner den från dess hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button