PCmover Express – Migrera data från Windows 7 till Windows 10 gratis

Microsoft ska sluta stödja Windows 7 fjorton januari(14 januari) 2020, och ändå har 30 % av datorerna Windows fortfarande aktiv Windows 7 även om det före slutet av stödet Microsoft Windows 7 är mindre än två månader kvar! Windows 10 var en betydande förändring, och övergången från Windows 7Windows 10 inte lätt. Uppgraderingsassistent (uppgradera)Windows 10 erbjuder migrering, medan PCmover av LapLink(LapLinks PCmover) är ett migreringsverktyg från Windows 7 till Windows 10 som kan göra migreringen riktigt enkel. Företaget bestämde sig för att erbjudagratis version(gratisversion) för alla användare Windows 7 som planerar att byta till Windows 10 . Rekommenderad Microsoft , Intel och alla större PC-tillverkare. I det här inlägget kommer vi att dela detaljerna om gratisversionen PCmover som hjälper dig att navigera från Windows 7Windows 10 .

“Intels forskning visar att datamigreringsproblemet är en viktig anledning till att konsumenter skjuter upp köpet av en ny dator. Vårt samarbete med Laplink handlar om att eliminera det krånglet. Tillsammans med Microsoft och Laplink vill vi göra det så enkelt som möjligt för dessa konsumenter att gå över till Windows 10. När Windows 7-slutet för support närmar sig ville vi göra det så enkelt som möjligt för kunderna att migrera sina personliga filer och inställningar från sin Windows 7 PC till en ny Windows 10 PC, och Laplink levererar en fantastisk lösning med sin PCmover Express-mjukvara, sa Intel.

PCmover Express för Windows PC

PCmover app(PCmover) kan överföras från en Windows 7 PC till en PC med Windows 10Intel-baserad(Intel). Processorkraven är unika och du måste se till att måldatorn har Intel-processor(Intel). Du kan använda den när du antingen fysiskt byter dator eller när du uppgraderar samma dator.

PCmover har två versioner − uttrycka och professionell . Den förra är gratis för alla och erbjuder två användbara funktioner:

Du får även tillgång till Gratis 24/7 hjälp(Transfer Assistance) vid överföring . I gratisversionen uttrycka det finns inget stöd för programöverföring och datorn behöver inte tillhöra någon domän. Den kostnadsfria versionen är tillgänglig som en del av ett speciellt tidsbegränsat erbjudande.

hur man överför filer från en gammal dator Windows 7 till en ny Windows-dator tio(Windows 10)

Laplink PC Mover Hitta en ny dator

När du har slutfört checklistan för minimiprogramvarukrav installerar du den på båda datorerna och verifierar den baserat på nyckeln. Du måste köra PCmover på båda datorerna samtidigt för att migrera från Windows 7Windows 10 – och det går igenom Wi(WiFi)-Fi eller via kabel.

Nästa alternativ är att välja vad du vill överföra. I gratisversionen kan du bara välja att överföra:

  1. Användarinställningar
  2. Filer och data
  3. Systeminställningar.

Under valet av applikationer och inställningar kan du alltid göra ett val. Om du inte vill flytta appen för att den inte kan fås att fungera i Windows 10 du kan hoppa över det.

Observera att vissa appar måste avaktiveras innan överföring. På samma sätt bör du avmarkera appar som antivirus, brandväggsprogram, hårdvaruberoende programvara som erbjuder kompatibilitetsproblem och applikationer som redan är installerade på den nya datorn.(Antivirus)

PCmover Migrera Windows 7 Windows 10

Detsamma gäller filer och användare(användare). Medan den första är rättfram bör du ta en titt på inställningarna användare. (Användare) Ger en lista där du kan ändra användarinställningarna som överförts från den gamla till den nya datorn. Du kan välja:

  • Slå samman användarmappen med en befintlig användarmapp. Detta är användbart när enheten är annorlunda.
  • Anpassa dina inställningar E-post(e-post), systemisk(System) krokar, programinställningar, felsökning, skrivarfilöverföringar och mer.

PCmover Migrera användarinställningar

publicera det; systemöverföringen börjar. Tiden beror på nätverket och mängden data som överförs. Du kan starta om den nya datorn för att tillämpa de nya användarinställningarna. Laplink säger tydligt att en internetanslutning krävs för att PCmover kunde installera Microsoft omdistribuerbara paket(Microsoft Redistributable) krävs för alla dina applikationer.

När du har startat om datorn bör du installera antiviral(Antivirus) lösning, installera drivrutiner och aktivera vid behov hantering av digitala rättigheter(Digital Rights Management).

Du kan ladda ner gratisversionen här från Laplink.(gratisversionen här från Laplink.)

LapLink som mjukvaruföretag har funnits i 36 år. Jag minns att jag använde en liten bärbar kontaktinspelare som behövdes Laplink för att överföra till PC. De har övertygande feedback om att flytta PC(PC) för företag. Så om du har jobbat med Windows 7 kan du använda denna applikation för den ultimata övergången till Windows 10.

Du kan också prova PCtransfer,(PCtransfer,) gratis bärbar dataöverföringsprogramvara för Windows.(Du kanske också vill kolla in PCtransfer, ett gratisprogram för bärbar dataöverföring för Windows.)

Microsoft kommer att avsluta supporten för Windows 7 den 14 januari 2020 – och ändå kör 30 % av Windows-datorerna Windows 7, även med Microsofts Windows 7 End of Support mindre än två månader bort! Windows 10 var en betydande förändring, och att flytta från Windows 7 till Windows 10 är inte okomplicerat. Medan Windows 10 Upgrade Assistant erbjuder migrering, LapLinks PCmover är ett migreringsverktyg från Windows 7 till Windows 10 som kan göra migreringen riktigt enkel. Företaget har beslutat att erbjuda en gratis version för alla Windows 7-användare som planerar att migrera till Windows 10. Det rekommenderas av Microsoft, Intel och alla större PC-tillverkare. I det här inlägget kommer vi att dela information om den kostnadsfria versionen av PCmover för att hjälpa dig migrera från Windows 7 till Windows 10.

PCmover Migrera Windows 7 Windows 10

“Intels forskning visar att datamigreringsproblemet är en viktig anledning till att konsumenter skjuter upp köpet av en ny dator. Vårt samarbete med Laplink handlar om att eliminera det krånglet. Tillsammans med Microsoft och Laplink vill vi göra det så enkelt som möjligt för dessa konsumenter att gå över till Windows 10. När Windows 7-slutet av support närmar sig ville vi göra det så enkelt som möjligt för kunderna att migrera sina personliga filer och inställningar från sin Windows 7 PC till en ny Windows 10 PC, och Laplink levererar en fantastisk lösning med sin PCmover Express-mjukvara, sa Intel.

PCmover Express för Windows PC

PCmover-applikationen kan överföras från en Windows 7 PC till en Intel-baserad Windows 10 PC. Processorkravet är unikt och du måste se till att måldatorn har en Intel-processor. Du kan använda den när du antingen fysiskt byter PC eller när du uppgraderar på samma PC.

PCmover har två versioner – Express och Professional. Den förra är gratis för alla, och den erbjuder två användbara funktioner:

Du får också tillgång till gratis överföringshjälp dygnet runt. I den kostnadsfria Express-versionen finns det inget stöd för att överföra applikationer, och PC:n ska inte tillhöra någon domän. Den kostnadsfria versionen är tillgänglig under ett tidsbegränsat specialerbjudande.

Hur man överför filer från gammal Windows 7 PC till ny Windows 10 PC

Laplink PC Mover Hitta ny PC

När du har gått igenom checklistan över minimikraven för programvaran, installera den på båda datorerna och validera den baserat på nyckeln. Du måste köra PCmover på båda datorerna samtidigt för att migrera Windows 7 till Windows 10 – och det fungerar över WiFi eller med en kabel.

Nästa alternativ är att välja vad du vill överföra. I gratisversionen kan du bara välja att överföra:

  1. Användarinställningar
  2. Filer och data
  3. Systeminställningar.

Under valet av applikationer och inställningar kan du alltid göra ett val. Om du inte vill flytta en app eftersom det inte finns något sätt att få den att fungera i Windows 10, då kan du hoppa över den.

Observera att vissa applikationer måste avaktiveras innan du flyttar. På samma sätt bör applikationer som AntiVirus, brandväggsprogram, mjukvara som är hårdvaruspecifik, erbjuder kompatibilitetsproblem och applikationer som redan är installerade på den nya datorn avmarkeras av dig.

PCmover Migrera Windows 7 Windows 10

Detsamma gäller för filer och användare. Även om det förra är rakt på sak, bör du ta en titt på användarinställningarna. En lista presenteras där du kan ändra användarinställningar, som migreras från gammal till ny PC. Du kan välja:

  • Slå samman en användarmapp med en befintlig användarmapp. Det är användbart när drivningen är annorlunda.
  • Konfigurera e-postinställningar, systemkrokar, programinställningar, felsökning, överför skrivarfiler och mer.

PCmover Migrera användarinställningar

Posta detta; systemöverföringen startar. Tiden beror på nätverket och mängden data som överförs. Du kan välja att starta om den nya datorn för att tillämpa nya inställningar för användaren. Laplink säger tydligt att internetuppkoppling krävs så att PCmover kan installera Microsoft Redistributable-paket som behövs av alla dina applikationer.

När datorn startar om bör du installera antiviruslösningen, installera drivrutiner och aktivera Digital Rights Management om det behövs.

Du kan ladda ner gratisversionen här från Laplink.

LapLink, som ett mjukvaruföretag, har funnits i 36 år. Jag minns att jag använde en liten handhållen kontaktinspelare, som behövde Laplink för att överföra till PC. De har övertygande recensioner av att flytta datorer för företag. Så om du har varit länge på Windows 7 kan du använda den här applikationen för att migrera till Windows 10 äntligen.

Relaterade Artiklar

Back to top button