PC, Xbox och smartphone, den senaste Turtle Beach-kontrollern klarar allt!

Recon Cloud © Turtle Beach

Med sina nyheter kontroller “hybrid”, Turtle Beach riktar sig till en stor del av spelarna. I alla fall de på PC, Xbox-konsoler och Android.

Och det saknar inte tillgångar!

En handkontroll designad för Xbox-spelare

Medan Microsoft precis har lanserat en ny version av sin Elite Series 2-kontroller, är det Turtle Beachs tur att avslöja en ny kringutrustning huvudsakligen dedikerad till Redmond-företagets konsoler. Kallas Recon Cloud och är därför optimerad för att fungera med Microsofts Cloud Gaming (och även konkurrerande tjänster). Men inte bara.


Bluetooth-kompatibel men även åtföljd av en löstagbar 3m USB-A/USB-C-kabel (en knapp låter dig byta från den ena till den andra), Recon Cloud fungerar på både Windows 10/11 och Xbox Series X|S, Xbox One eller till och med Android (8.0 och högre). Samsung-anslutna tv-apparater glöms inte bort eftersom Xbox Game Pass-tjänsten nyligen har erbjudits där. En justerbar klämma för att säkra din telefon ingår självklart för mobilspelare.

Ett rimligt pris för många tillgångar

När det gäller ergonomin tar denna 306 g-kontroll den klassiska formen av de senaste Xbox-kontrollerna. Förutom texturerade triggers och handtag och haptisk feedback, har Turtle Beach lagt till två konfigurerbara bakre knappar.

Det finns också ett 3,5 mm-uttag för att koppla in ett headset, och du kan inte missa de extra kontrollerna på toppen. Det är en fråga om förinställningar mellan fyra utjämnare, en kontroll av balansen mellan volymen på chatten och spelet eller till och med att växla mellan flera lägen för att justera styrspakarnas känslighet.

Ljudaspekten i Recon Cloud är också speciellt framhävd av Turtle Beach. Kabelansluten (det enda läget som är kompatibelt med Xbox-konsoler och PC), erbjuder kontrollern framför allt Superhuman Hearing-teknik som tillåter ” att höra fiender innan du ens ser dem “.

Slutligen är den annonserade batteritiden i Bluetooth 30 timmar. Full laddning tar 2,5 timmar.

Recon Cloud är tillgängligt för förbeställning för 99,99 euro för frakt den 16 oktober. Den finns i svart eller blått. Observera att en månads Xbox Game Pass Ultimate erbjuds med handkontrollen.

Källa: Pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button