PC-huvudvärk: här är 4 lösningar för att besegra den permanent

Denna pandemi har verkligen inte hjälpt människor att dra nytta av utomhusutrymmen för att engagera sig i fysisk aktivitet. De smart arbete och den distansutbildning Istället har de under Covids tid blivit de lösningar som nu valts av olika företag och av Folkbildningen. Oavsett om det är på kontoret eller hemma är tiden framför monitorerna alltid mycket. Därav ryggproblem, synförlust och annat. Det finns dock en som berör många och som är bland de mest hatade och smärtsamma: den huvudvärk. Orsakas av användningen av PCför många verkar det ha blivit det tredje hjulet i deras liv omöjligt att vräka.

Tvärtom, det finns 4 lösningar som tillåter, med tiden, att säga adjö till huvudvärk eller till den så kallade “PC syndrom“. Här är vad du kan göra för att förbättra din hälsa i detta avseende.

Här är 4 lösningar för att säga adjö till PC-huvudvärk

Det finns 4 lösningar som kan antas för att definitivt lösa problemet med PC-huvudvärk. Uppenbarligen kräver vissa disciplin som, som drabbas regelbundet, inte kommer att vara lång på att göra sin egen.

  1. Ta regelbundna korta pauser. Det första man ska lära sig är den så kallade “20-20-20”-regeln. I ett nötskal var och en 20 minuter en paus bör göras 20 sekunder. Inte bara det, utan du måste rikta blicken mot ett föremål 6 meter bort, vilket skulle vara 20 fot. Det är här namnet på denna övning för att bekämpa PC-huvudvärk kommer ifrån.
  2. Använd ögondroppar regelbundet. Den som tillbringar många timmar framför datorn bör ha goda ögonsmörjvanor. Bara en enkel ögondroppar, uppenbarligen naturligt baserade, att undvika Trötthet Och torrhet. I själva verket kan det senare leda till synproblem på lång sikt. Det är också viktigt att undvika PC-huvudvärk kisa inte och varannan timme utför lite träning ansiktsgymnastik.
  3. Rätt placering av skärmen. Monitorn måste också placeras korrekt för att inte påverka och orsaka PC-huvudvärk negativt. Den ska stå kl 10 eller 20 cm under ögonen, bort från ansiktet mellan 50 och 70 centimeter.
  4. Antiblått ljus glasögon. En annan oumbärlig lösning för att lösa huvudvärk är att köpa glasögon med linser mot blått ljus. Linserna behöver inte nödvändigtvis graderas också eftersom deras funktion är just att skydda ögonen från detta ljus som produceras av enheterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button