Pappa och unga: den digitala generationen har anslutningsproblem

Det verkar vara en paradox, men i den digitala tidsåldern yngre generationer de upplever allvarlig uppmärksamhet och inlärningssvårigheter. I förhållandet mellan Pappa och studenter, de senare har anslutningsproblem. Det handlar dock inte om internet utan problemet är psykiskt. Här är alla utmaningar och den kritiska frågor som eleverna möter med distansutbildning.

Digitala ungdomar har pappaproblem

Det är paradoxalt, enligt en nyligen publicerad studie Orizzontescuola.it, unga människor upplever allvarliga svårigheter relaterade till pappa. Det verkar konstigt med tanke på att uppgifterna från den första lockdownen visar en anmärkningsvärd öka i användningen av socialt nätverk lika med 73 %.

“På pallen WhatsApp, som används av 99 % av intervjupersonerna, Instagram av 94 %, YouTube av 86 % och slutligen Tik Tok, som används av 66 % av intervjupersonerna. Endast 17 % av föräldrarna införde restriktioner för timmar som spenderades på sin smartphone, 14 % på sociala medier och 13 % på videospel.

Det verkar dock som att pappa, eller distansutbildning, inte faller bra i smaken hos unga högteknologiska studenter. Enligt forskning utförd av “Orden O_Stili och Istituto Toniolo“med”Ipsos“Det visade sig att 40 % av eleverna är drastiskt blev sämre i akademisk prestation.

Ändå har mer än hälften av de barn som tar lektioner hos pappa betydande uppmärksamhetssvårigheter och är ofta distraherade. Nu när även mötessabotageappen har släppts Zoom Escaper vem vet vad som kommer att hända med de stackars professorerna. Allvarligt talat, situationen verkar fortfarande farlig.

På spel är tekniska förmågor att barn kan lära sig endast genom att utveckla en stark benägenhet för denna nya inlärningsmetod. Även om användningen av digitala verktyg väckt intresse har detta för många inte översatts till studielust.

Trots det finns det också en stor grupp studenter som på eget initiativ tagit vara på denna möjlighet. De utnyttjade inte bara ett nytt sätt att undervisa, utan de försökte också tillfällen utanför läroplanen att göra research och grupparbete. Kort sagt, det krävs alltid engagemang och en dos initiativ för att se till att det nya kan omvandlas till en möjlighet.

Relaterade Artiklar

Back to top button