Pappa: häcklare efter överenskommelse, tre pojkar stämde för obscena fraser

Hur många gånger i skolan har det råkat ut för att behöva delta i lektionen oförberedd även om du vet att du har en fråga inplanerad. Det enda sättet att undkomma det var att låtsas vara sjuk, hitta föräldrarnas samarbete eller “blankning”Skola som översatt betyder att hoppa över lektioner. Idag, dock med ankomsten av Pappa allt har förändrats och de “gamla goda sederna” har ersatts av störsändare efter överenskommelse. Här är detaljerna i historien som tyvärr hade obscena och rasistiska implikationer.

Skolan idag är mörklagd med hackare om du är i pappa

Idag är skolan “grå” med hacker. Polisen har faktiskt upptäckt ett effektivt system för bokning där alla elever i svårigheter kan säkra enräd under lektionen i pappa. Syften var bland de mest olikartade: att undvika en fråga, ren och skär skoj eller att genera den så hatade läraren.

där Polispost meddelade brottet tack vare en utredning som inleddes efter flera anmälningar ang tre ungdomar hackare som faktiskt beställdes sabotöruppdrag. Systemet fungerade så här. Genom Telegramgrupper de tog emot förfrågningarna och delade på uppgifterna under isterersättning. I praktiken bokade inskrivna elever dagen och tiden då dessa hackare var tvungna att bryta sig in på pappa under lektionen.

Den typiska begäran var: “”. Och som svar: “”. Det som följde var knappast ett ofarligt tonårsskämt. Det är tre unga boende mellan Messina och provinsen Milano anklagad för “störning av allmän tjänst och obehörig åtkomst till datasystemet“.

De har åstadkommit mer än 100 räder. Och det är inte allt eftersom de inte bara störde lektionerna. Deras roliga var att skicka under pappan också pornografiska videor. De saknades inte hädelser, obscena fraser Och sånger som hyllar fascismen som “Black Face”. Kort sagt en ganska allvarlig situation som inte har med självsabotagesystemet att göra Zoom Escaper fullspäckad med roligt ljud.

Relaterade Artiklar

Back to top button