Panda VPN gratis för Windows 10 recension – ska du använda det?

Medan med Panda VPN(Panda VPN) många tillgängliga alternativ, gratisversioner erbjuder extremt begränsade funktioner. Den tillåtna mängden data per dag är endast 150 MB. Vanligtvis ger betalversionerna dig 20 olika platsalternativ, medan gratisversionen bara ger dig ett; även detta är en slumpmässig koppling till en av platserna på hans lista. Idag ska vi ta en titt på Gratis version av Panda VPN(Panda VPN Free) för Windows PC.

Panda VPN gratis för Windows 10 – Recension(-Recension)

Om din dator inte har .NET Framework , kommer du att uppmanas att installera den. Installation .NET Framework kräver en omstart av datorn. När du installerar Free Panda VPN du kommer också att bli tillfrågad om du vill installera en webbläsarassistent som skyddar dig när du köper in något Internet(Internet). Lämna det här alternativet på eller avmarkera det, beroende på vad du föredrar.

Gratis Panda VPN(Gratis Panda VPN) kommer inte ensam. När installationen är klar kommer du att se en skärm som den som visas ovan. Den består av ett antivirusprogram och många andra tjänster, inklusive VPN . Hela navet som innehåller dessa extra saker kallades panda kupol .

Antivirus medföljer Kupol , är inte en automatisk antivirusgenomsökning. Du kan köra en genomsökning manuellt eller schemalägga den med antivirusalternativet i Kupol . Detta antivirus är inte utformat för att ersätta ett redan installerat antivirusprogram. Om du känner att din dator har ett virus kan du köra en extra genomsökning för att kontrollera dina tvivel.

VPN i det tredje alternativet i listan över tillgängliga tjänster i fönstret Kupoler(Kupol) . När du klickar på Gratis Panda VPN kommer du att se en skärm där du måste ansluta manuellt till VPN . På internet(Internet) mycket bra att säga om recensionen Gratis Panda VPN men de inkluderar alternativ som är tillgängliga i betalversioner.

Panda VPN gratis

Verkligheten är att du bara kommer att kunna se/ladda ner/strömma saker tills din dagliga datakvot är slut. Panda VPN (gratisversion) kommer att ge dig endast 150 MB per dag(endast 150 MB på en dag) . Om du överskrider detta värde kommer din gratis VPN (gratis VPN) automatiskt att stängas av efter att du uppmanas att uppdatera. Tillräckligt(Bara) för att se filmen i 1080p.

Den har 20 platser på sin hemsida, men tilldelar automatiskt en server. Du kan inte ändra platsen i gratisversionen Panda VPN. Den kommer att be dig att uppdatera när du försöker ändra platsen. Allmän sida « Förbindelse(Koppla till VPN ‘ ser ut som bilden ovan i det här avsnittet.

Den ändrar din IP-adress och godkänner en proxykontroll (som finns på sidan Vad är mitt IP-adress(IP-adress) “).

VPN drivs av Hotspot Shield VPN. Med andra ord, Gratis Panda VPN använder Hotspot Shield VPN att förse VPN till sina användare. Vidare, Hjälp för Gratis Panda VPN tillgängliga som forum och kunskapsbasartiklar. För att prata med en riktig person måste du uppgradera till versionen Proffs .

Du kan klicka här (klicka här)(klicka här) för att ladda ner Panda VPN Free.

Fördelar:(fördelar:)

 1. Det är gratis att använda
 2. Ockuperar(Tar) ganska mycket utrymme på din dator
 3. Snabbare än andra VPN(VPN) (på min dator).

Minus:(Nackdelar:)

 1. De flesta funktioner är endast tillgängliga i betalversioner.
 2. 150 MB data per dag är för lite om du vill spendera mycket tid vid datorn: lyssna på musik, titta på videor eller spela spel.
 3. Teknisk support gratis Panda VPN tillhandahålls inte.(Panda VPN)
 4. Möjligheten att välja plats att välja är begränsad till konton Proffs (betald).
 5. Antivirus tillhandahålls av panda kupol , är inte i realtid, men du kan schemalägga en skanning. Du kanske inte ens behöver dessa funktioner, för om du arbetar i Windows 10 använder du redan den inbyggda Försvarare(Försvarare).

Ovanstående recension av gratis Panda VPN baserat på mina observationer. Din upplevelse kan variera beroende på vad du gör på dina datorer.

Även om det finns en uppsjö av alternativ tillgängliga med Panda VPN, erbjuder gratisversionerna extremt begränsade funktioner. Datatillägget per dag är bara 150 MB. Normalt ger betalversionerna dig 20 olika platsalternativ, men den gratis ger dig bara ett; det också, slumpmässigt ansluta till en av platserna på listan. Låt oss ta en titt på Panda VPN gratis version för Windows PC idag.

Panda VPN gratis för Windows 10 – recension

Huvudskärm Gratis Panda VPN

Om du inte har .NET Framework på din dator kommer du att bli tillfrågad om du vill installera det. Installation av .NET Framework kräver en omstart av datorn. När du installerar Free Panda VPN kommer du också att bli tillfrågad om du vill installera en webbläsarassistent som håller dig säker när du köper saker på Internet. Behåll alternativet eller avmarkera det, baserat på ditt tycke.

Gratis Panda VPN kommer inte ensam. När installationen är klar hittar du en skärm som visas ovan. Den består av ett antivirus och en mängd andra tjänster, inklusive VPN. Hela navet som innehåller dessa extra saker har fått namnet Panda Dome.

Antiviruset som följer med Dome är inte en automatisk viruskontroll. Du kan köra skanningar manuellt eller schemalägga dem med antivirusalternativet i Dome. Detta antivirus är inte tänkt att ersätta ditt redan installerade antivirusprogram. Om du känner att din dator har ett virus kan du köra en extra genomsökning för att verifiera dina tvivel.

VPN i det tredje alternativet i listan över tillgängliga tjänster i Dome-fönstret. När du klickar på den på Free Panda VPN får du en skärm där du manuellt måste ansluta till VPN. Det finns många bra saker som sägs om gratis Panda VPN-recension på Internet, men de inkluderar alternativen som finns tillgängliga med betalversionerna.

Panda VPN gratis

Verkligheten är att du bara kommer att kunna bläddra/ladda ner/strömma saker tills din dagliga datakvot är slut. Panda VPN (gratisversion) kommer att ge dig bara 150 MB på en dag. Om du överskrider det stängs din gratis VPN automatiskt av efter att du har bett dig att uppgradera. Bara tillräckligt för att se en 1080p-film.

Detta har 20 platser på sin hemsida men tilldelar en server automatiskt. Du kan inte ändra platsen i Panda VPN gratisversionen. Den kommer att be dig att uppgradera när du försöker ändra platsen. Den allmänna sidan Anslut till VPN ser ut som bilden ovan i det här avsnittet.

Den ändrar din IP-adress och klarar proxytestet (som hittats genom att använda webbplatsen What is My IP Address).

VPN:n drivs av Hotspot Shield VPN. Med andra ord använder Free Panda VPN Hotspot Shield VPN för att tillhandahålla VPN till sina användare. Dessutom är hjälp för gratis Panda VPN tillgänglig i form av forum och kunskapsbasartiklar. För att prata med en riktig person måste du uppgradera till Pro-versionen.

Du får Klicka här för att ladda ner Panda VPN Gratis.

Fördelar:

 1. Det är gratis att använda
 2. Tar bara lite plats på din dator
 3. Snabbare än andra VPN (på min dator).

Nackdelar:

 1. De flesta av funktionerna är endast tillgängliga i betalversionerna
 2. 150 MB data per dag är för lite om du vill spendera lång tid på datorn: streama musik, titta på videor eller spela spel
 3. Ingen teknisk support tillhandahålls för gratis Panda VPN
 4. Möjligheten att välja valfri plats är begränsad till Pro-konton (betalda)
 5. Antiviruset som tillhandahålls i Panda Dome är inte i realtid, men du kan schemalägga skanningar. Kanske behöver du inte ens funktionerna för om du använder Windows 10 använder du redan inbyggd Defender.

Ovanstående recension av gratis Panda VPN är baserad på mina observationer. Din upplevelse kan variera beroende på vad du gör på dina datorer.

Relaterade Artiklar

Back to top button