Paketförrådet skadat – Office-fel

Om du försöker öppna någon applikation Microsoft Office Inklusive Syn får du ett felmeddelande om det paketförrådet är skadat(Paketförrådet är skadat), det här inlägget är här för att hjälpa dig. I det här inlägget kommer vi att tillhandahålla de mest lämpliga lösningarna för att lösa problemet.

förvaret paket(Paket) skadat – fel Microsoft Office

Om du står inför det här problemet kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan i ingen speciell ordning och se om det hjälper till att lösa problemet.

  1. Uppdatera Microsoft Office
  2. Återställ och återställ Office-program
  3. Reparation av kontorspaket
  4. Avinstallera och installera om office

Låt oss ta en titt på beskrivningen av processen förknippad med var och en av de listade lösningarna.

1]Uppdatera Microsoft Office

Det första du kan försöka lösa är förvaret paket (paket)Microsoft Office är ett skadat problem på din Windows 10-enhet, är att uppdatera Microsoft Office – nya uppdateringar kan fixa buggproblem som kan ha orsakat felet.

Om uppdateringen inte löste problemet kan du prova nästa lösning.

2]Återställ och återställ Office-program

Om du kan stöta på detta fel i enskilda applikationer kontor kan du återställa och fixa det särskilda problematiska Office-programmet.

3]Reparation av Office Suite

Om ansökan kontor till exempel Ord eller excel , fungerar inte korrekt, ibland kan problemet åtgärdas genom att starta om. Om det inte fungerar kan du försöka reparera Office-paketet om du återställer enskilda program kontor fungerar inte. När du är klar kan du behöva starta om datorn.

Du kan också reparera Office-paketet via kommandotolken.

4]Avinstallera och installera om Office

Om efter att ha återställt paketet kontor Om problemet kvarstår kan du avinstallera Office och sedan installera om programvaran på din Windows 10-enhet för att lösa problemet.

Hoppas något hjälper!

Liknande inlägg(Relaterade inlägg) :

Om när du försöker öppna någon Microsoft Office applikationer, inklusive Outlook får du en felprompt som anger Paketförrådet är skadat, då är det här inlägget tänkt att hjälpa dig. I det här inlägget kommer vi att tillhandahålla de mest lämpliga lösningarna för att lösa problemet.

Paketförrådet är skadat – Microsoft Office-fel

Paketförrådet är skadat

Om du stöter på det här problemet kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan i ingen speciell ordning och se om det hjälper till att lösa problemet.

  1. Uppdatera Microsoft Office
  2. Återställ och reparera Office-appar
  3. Reparera Office Suite
  4. Avinstallera och installera om Office

Låt oss ta en titt på beskrivningen av den involverade processen för var och en av de listade lösningarna.

1]Uppdatera Microsoft Office

Det första du kan försöka lösa Microsoft Office Paketförrådet är ett skadat problem på din Windows 10-enhet är att uppdatera Microsoft Office – nya uppdateringar kan lösa felproblem som kan ha orsakat felet.

Om uppdateringen inte löser problemet kan du prova nästa lösning.

2]Återställ och reparera Office-appar

Om du kan stöta på det här felet på enskilda Office-appar kan du återställa och reparera den specifika problematiska Office-appen.

3]Reparera Office-paketet

Om ett Office-program som Word eller Excel inte fungerar korrekt kan problemet ibland lösas om du startar om det. Om det inte fungerar kan du försöka reparera Office-paketet om det inte fungerar att reparera enskilda Office-appar. När du är klar kan du behöva starta om datorn.

Du kan också reparera Office-paketet via kommandotolken.

4]Avinstallera och installera om Office

Om efter att ha reparerat Office-paketet och problemet kvarstår kan du avinstallera Office och sedan installera om programvaran på din Windows 10-enhet för att lösa problemet.

Hoppas något hjälper!

relaterade inlägg:

Relaterade Artiklar

Back to top button