Paint.NET 3.5.7: grafikredigerare i sin nya version.

Paint.NET är en gratis grafikredigerare (GPL-licens), tillgänglig i spanska . Programmet tar plats som lämnats av Microsoft målning, vara ett bra alternativ till denna och även annan betald programvara som t.ex PhotoShop, Paint, Shot Pro, Photo Editor etc. Den senaste versionen tillgänglig: Måla. NET 3.5.7, vi kan nu ladda ner på från sin hemsida. För att detta ska fungera som det ska måste vi ha installerat Microsoft.Net Framework 3.5 SP1 som installeras som standard om det inte finns på datorn. Paint.NET arbetar med Windows XP SP3, Vista och Windows 7 ( 32och 64 bitar ).

PaintNET har startade som ett designprojekt sponsrat av Microsoft och underhålls för närvarande av alumner som har arbetat med projektet tidigare, det har ett kraftfullt verktyg för redigering av bilder och fotografier . Paint.NET erbjuder flera alternativ, specialeffekter, stöd för lager, samt en mängd olika verktyg som vi kan använda.

Den har också en onlinegemenskap för att hjälpa och stödja oss, samt handledningar och plugins för programmet.

Alla ändringar och nyheter i programmet, vi kan se dem i dess officiella förändringslista

Det bör noteras att nu, om det finns ett fel eller fel i programmet när du sparar den ursprungliga filen, lämnar du bara den här. Vissa plugin-problem är också fixade och en bugg under redigering har åtgärdats.

Vi kan ladda ner den senaste versionen av Paint.NET på från följande länk till dess huvudwebbplats:

-> Ladda ner Paint.NET


Relaterade Artiklar

Back to top button