På iOS låter Twitter dig skapa dina egna GIF-filer

Twitter Clubic © Clubic.com / Twitter

Blue bird sociala nätverk har implementerat en oöverträffad funktion för ägare av Apple-märkta enheter. Det är faktiskt nu möjligt att skapa GIF:er innan de delar dem online.

Sedan flera veckor tillbaka har Twitter implementerat nya verktyg för att göra det möjligt för internetanvändare att interagera på olika sätt med varandra. Börjar med nedrösterna som bara kan adresseras till svar under en tweet. Dessa uppskattningar är privata eftersom ingen, inte ens författaren till meddelandet, kan se dem. Idag gör ett lite mer positivt inslag debut.

Visa upp dina bästa skapelser

Således kan användare med en iOS-enhet nu skapa sina egna GIF-filer via kameran på sin smartphone. I Twitter-applikationen skriver du helt enkelt ett nytt meddelande, väljer kameraikonen och väljer GIF-alternativet för att skapa det och sedan dela det på det sociala nätverket. Inget är lättare!

För närvarande är anpassningen av dessa animerade bilder endast reserverad för iPhones och iOS-pekplattor. Twitter har inte meddelat något för Android-enheter. Så vi får vänta lite till.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button