Oxenfree 2: Lost Signals kommer till PC och Switch i höst


Det var det sista tillkännagivandet av Indie World i april: en viss Oxenfree 2: Lost Signals kommer till Nintendo Switch och PC (Ånga
) i höst.

Utvecklas fortfarande av Night School Studio (men den här gången publicerad av MWM Interactive), titeln kommer att ställas fem år efter händelserna i det första spelet.

Läs också:
Nintendo Indie World: sammanfattningen av tillkännagivandena

Oxenfree 2: Lost Signalsuppföljaren till 2016 års indiehit

Förra gången vi hörde talas om det utmärkta berättande spelet Oxarfri
, det var i januari förra året som vi fick veta att den skulle anpassas i form av en tv-serie. Men idag är det via Indie World-evenemanget tillägnat framtida Switch-spel som den hyllade titeln 2016 återvänder till framkanten av scenen. Faktum är att en överraskande uppföljare inte kommer senare än nästa höst på PC och på Nintendo-konsolen: Oxenfree 2: Lost Signals.

Efter det mest anekdotiska efterfest, Night School Studio återgår därför till sin tidigare kärlek. Speciellt eftersom scenariot för denna uppföljare kommer att utspela sig fem år efter händelserna som Alex och hans vänner upplevde. Den här gången kommer det att handla om att spela Riley, en forskare i hemstaden Camena, och det kommer att handla om en märklig radiofrekvens…

Notera slutligen att MWM Interactive denna gång kommer att ta hand om publiceringen och på så sätt säkerställa en text på franska från lanseringen.

Källa: gamekult

Relaterade Artiklar

Back to top button