Övervaka all PC-resursanvändning i en graf med MyResources

Windows Task Manager är ett imponerande program som ger dig detaljerad information om de resurser din dator förbrukar för olika aktiviteter. Detta inkluderar processerna prestanda(Prestanda), apphistorik(Ansökningshistorik) och så vidare. Den erbjuder också mer information via resursövervakare(Resursövervakare). Men en av nackdelarna med diagram Aktivitetshanteraren(Task Manager) är att de bara visar data för de senaste 60 sekunderna, som uppdateras varje sekund. Om du letar efter något mer diskret rekommenderar vi därför att du tar en titt på appen. myResources . Denna applikation tillåter Spår(Övervaka) användningen av alla PC-resurser på en graf.

myResources spårar PC-resurser i en graf

Detta är en bärbar lösning som visar laddningsstatus för datorresurser som disk, CPU(CPU), minne och nätverk. Vad den gör annorlunda är att den visar dig diagram för den senaste timmen och även för den senaste dagen. Detta kommer att hjälpa dig att analysera ännu bättre med sol graf , som är ett kombinerat grafiskt diagram för alla resurser. Du behöver inte växla mellan resurser för att se om det tar mycket resurser.

Programvaran erbjuder också aktiva ikoner(Aktiva ikoner) . Detta är en uppsättning av tre ikoner som flyter på skrivbordet. Förkortas D, C, M ( Disk(skiva), CPU(CPU) , Minne(Minne) ), ändrar ikonen färg när någon av dessa resurser får en användningstopp. Varför är det användbart? Låt oss säga att din dator saktar ner när du utför någon åtgärd och du vill veta vilken resurs som har blivit tung? Ändra färgen på ikonen kommer omedelbart att meddela dig. Testa något som att kopiera eller öppna en mapp så ser du hur det fungerar.

Mitt resursdiagram

Diagrammet visar medium(Genomsnitt) och maximal(Maximala) värden att använda disk(skiva), CPU(CPU) och minne(Minne). Du kan också spåra nätverksnedladdningar(Nätverksnedladdningar).

Anpassning:(Anpassning:)

 • Du kan ändra färgen på de aktuella statusikonerna.
 • Du kan bara övervaka en eller två resurser, inte alla.
 • En separat graf eller en länkad graf kan ses för varje resurs.
 • Ändra grafiktyp till horisontell.
 • Ändra färgen på diagrammet.
 • Du kan återställa alla inställningar med kommandoradsalternativet.

Sammantaget är detta ett bra program om du letar efter ett alternativ för uppgiftshanteraren, om än bara för övervakningsändamål. Det är inte möjligt att använda det för att döda applikationer som är möjliga i Aktivitetshanteraren(Aktivitetshanteraren).

När du har laddat ner applikationen skulle jag råda dig att flytta den till en separat mapp. Eftersom det är ett bärbart program, om du tömmer nedladdningsmappen, kommer det också att raderas. Du kan bära den med dig USB -driva och använda på vilken PC som helst med Windows . Du kan ladda ner mina resurser härifrån(härifrån) .(härifrån.)

Windows Task Manager är ett imponerande program som ger dig detaljerad information om de resurser som din dator förbrukar för olika aktiviteter. Detta inkluderar processer, prestanda, applikationshistorik och så vidare. Den erbjuder också mer information genom är Resource Monitor. En av nackdelarna med Task Manager-grafer är dock att de bara visar data för de senaste 60 sekunderna som hela tiden uppdateras varje sekund. Så om du letar efter något mer diskret rekommenderar vi att du tar en titt på myResources app. Denna app låter dig övervaka all PC-resursanvändning i en graf.

myResources övervakar PC-resurser i en graf

Övervaka all PC-resursanvändning i en graf

Det är en bärbar lösning som visar laddningsstatus för datorns resurser som disk, CPU, minne och nätverk. Vad den gör annorlunda, den visar grafer för den senaste timmen och till och med den senaste dagen. Detta kommer att hjälpa dig att analysera ännu bättre med dess SunGraph som är ett sammanslaget grafiskt diagram för alla resurser. Du behöver inte växla mellan resurser för att se om det tar mycket resurser.

Programvaran erbjuder också. Det är en uppsättning av tre ikoner som flyter på skrivbordet. Förkortad som D, C, M (Disk, CPU, Memory), ändrar ikonen sin färg när någon av dessa resurser får en topp i användningen. Hur är det användbart? Låt oss säga att din dator blir långsam när du gör en aktivitet och du vill veta vilken resurs som gick tungt? Färgändringen på ikonen kommer att meddela dig omedelbart. Testa någon aktivitet som en kopia eller att öppna en mapp så vet du hur det fungerar.

MyResource Graph

Grafen visar medelvärden och max för disk, CPU, minnesanvändning. Du kan också övervaka nätverksnedladdningar.

Anpassning:

 • Du kan ändra färgen på ikonerna om den aktuella statusen.
 • Det är möjligt att bara övervaka en eller två resurser istället för alla.
 • Enskild graf eller tillhörande graf kan ses för varje resurs.
 • Ändra grafiktyp till horisontell.
 • Ändra färgen på grafen.
 • Du kan återställa alla inställningar med kommandoradsalternativet.

Sammantaget är det ett bra program om du letar efter ett alternativ till uppgiftshanteraren, åtminstone för övervakning. Det finns inget sätt att använda det för att döda applikationer som är möjliga i Aktivitetshanteraren.

När du har laddat ner programmet föreslår jag att du flyttar den till en separat mapp. Eftersom det är ett bärbart program, om du tömmer din nedladdningsmapp, kommer den också att raderas. Du kan bära den på din USB-enhet och använda den på vilken Windows-dator som helst. Du kan ladda ner myResources härifrån.

Relaterade Artiklar

Back to top button