Översikt över den smarta nätverkskameran Edimax IC-7113W

Edimax är en av få budgettillverkare av smarta enheter för hemmet. Dess produkter fokuserar mer på överkomliga priser och användbara funktioner snarare än avancerade funktioner eller premiummaterial. Idag tar vi en titt på en av deras senaste nätverkskameror. IC-7113W Smart HD Wi-Fi Pan/Tilt nätverkskamera Med temperatur- och fuktighetssensor(Temperatur & fuktighetssensor) . Verkar vara, Edimax älskar att peka in (Edimax)produktnamn(produktnamn) så många funktioner som möjligt. Med en imponerande lista över funktioner inklusive mörkerseendet(nattseende), tvåvägskommunikation, rörelse- och ljuddetektering, kameran är lämplig för ett brett utbud av inomhusapplikationer. Låt oss se om det fungerar, i denna recension:

Unboxing smart nätverkskamera Edimax IC-7113W(Edimax IC-7113W smart nätverkskamera)

Låda produkt(produktlådan) är full specifikationer och bilder(specifikationer och bilder). Det första som fångar ditt öga är att kameran är kompatibel med Android- och Apple-enheter(Android- och Apple-enheter) med ” EdiView II “.

Produkten och tillbehören är noggrant förpackade, varje komponent placeras separat och skyddas av sin egen plastpåse(plastpåse) .

Edimax IC-7113W, smart nätverkskamera, översikt, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

I paketet ingår en kamera, kort installationsguide(installationsguide) , CD med verktyg(verktygsprogram) och användarmanual, strömadapter(strömadapter), nätverk kabel-(ethernetkabel) och monteringssats. Dessutom skrivs två QR-koder ut på genomskinligt papper, som, när de skannas av motsvarande enhet ( Android eller Apple(Android eller Apple) ) öppnas därefter Google Play eller App Store(Google Play eller App Store) för att ladda ner EdiView II-applikationer(EdiView II-applikation) .

Edimax IC-7113W, smart nätverkskamera, översikt, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Specifikationer för konstruktion och utrustning(Konstruktions- och hårdvaruspecifikationer)

intellektuell nätverkskamera Edimax IC-7113W(Edimax IC-7113W Smart Network Camera) väger 8,85 oz (251 gram) och mäter 5,03(L) x 4,41(B) x 4,56”(H) (128 mm x 112 mm x 116 mm). Kameran har 720P HD CMOS-sensor(HD CMOS-sensor) med en maximal upplösning på 1280 x 720 pixlar, 8 megabyte flashminne för lagring av dess firmware och 128 megabyte internminne. Lokal förvaring är möjlig med MicroSD/SDHC-kort upp till 32 GB. Kameran har åtta infraröda lysdioder natt (lysdioder)visioner(nattseende) , separat ljussensor(ljussensor), mikrofon, högtalare, två Wi-Fi-antenner (en extern och en intern), temperatur- och fuktighetssensor(temperatur- och fuktighetssensor) och RJ45 Ethernet-port(RJ45 Ethernet-port) .

Den trådlösa anslutningen använder 802.11b/g/n-standarder och ger tillräckligt med bandbredd för streaming.

intellektuell nätverkskamera Edimax IC-7113W(Edimax IC-7113W Smart Network Camera) kan rotera 355 grader och luta 120 grader. Fokuseringen kan endast justeras manuellt med en ring runt objektivet.

Edimax IC-7113W, smart nätverkskamera, översikt, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Kameran har nr På/av-knapp ; den enda knappen finns på baksidan och används för WPS-åtkomst(WPS-åtkomst) (när den trycks ned i 2-5 sekunder) eller återställ kameran (när den trycks ned i mer än 5 sekunder).

Bredvid knappen är LED-indikator(LED) status , som omedelbart kan informera dig om anslutningstillstånd(anslutningsstatus) för kameran.

Edimax IC-7113W, smart nätverkskamera, översikt, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Mer detaljerade specifikationer finns på produktsidan: Edimax IC-7113W. Gå till nästa sida i denna recension för din upplevelse av den här kameran.

Edimax är en av få budgetorienterade fabriker av smarta enheter för ditt hem. Dess produkter fokuserar mer på överkomliga priser och användbara funktioner och mindre på avancerade specifikationer eller premiummaterial. Idag tar vi en titt på en av deras nästa västerländska nätverkskameror, IC-7113W Smart HD Wi-Fi Pan/Tilt-nätverkskamera med temperatur- och luftfuktighetssensor. Tydligen gillar Edimax att lägga in så manuspecifikationer som möjligt i produktnamnet. Med en imponerande lista med funktioner, inklusive mörkerseende, tvåvägskommunikation, rörelse och ljuddetektering, verkar kameran vara lämplig för ett stort antal inomhusapplikationer. Låt oss se om det levererar, i denna recension:

Packa upp den smarta nätverkskameran Edimax IC-7113W

Produktlådan är fylld med specifikationer och bilder. En av de första sakerna som fångar ögat är att kameran är kompatibel med Android- och Apple-enheter, med hjälp av appen “EdiView II”.

Edimax IC-7113W, Smart nätverkskamera, recension, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Produkten och tillbehören är noggrant förpackade, med varje komponent placerad separat och skyddad med sin egen plastpåse.

Edimax IC-7113W, Smart nätverkskamera, recension, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Paketet innehåller kameran, en snabbinstallationsguide, en CD-ROM med hjälpprogram och användarmanual, en nätadapter, en Ethernet-kabel och en monteringssats. Tryckt på ett halvgenomskinligt papper hittar du två QR-koder som, när de skannas med lämplig enhet (Android eller Apple), öppnar Google Play respektive App Store för att ladda ner EdiView II-applikationen.

Edimax IC-7113W, Smart nätverkskamera, recension, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Konstruktion och hårdvaruspecifikationer

Edimax IC-7113W Smart Network Camera väger 8,85 ounces (251 gram) och dess dimensioner är 5,03 (L) x 4,41 (B) x 4,56 tum (H) (128 mm x 112 mm x 116 mm). Kameran har en 720P HD CMOS-sensor med en maximal upplösning på 1280 x 720 pixlar, 8 megabyte flashminne för lagring av dess firmware och 128 megabyte internminne. Lokal lagring är möjlig med ett MicroSD/SDHC-kort på upp till 32 GB. Kameran har åtta infraröda lysdioder för mörkerseende, en separat ljussensor, en mikrofon, en högtalare, två Wi-Fi-antenner (en extern och en intern), en temperatur- och luftfuktighetssensor och en RJ45 Ethernet-port.

Den trådlösa anslutningen använder 802.11b/g/n-standarderna och ger tillräcklig bandbredd för streaming.

Edimax IC-7113W Smart Network Camera kan panorera 355 grader och luta 120 grader. Fokus kan endast justeras manuellt, med hjälp av en ring placerad runt objektivet.

Edimax IC-7113W, Smart nätverkskamera, recension, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Kameran har ingen på/av-knapp; den enda knappen finns på baksidan och används för WPS-åtkomst (när den trycks in i 2-5 sekunder) eller för att återställa kameran (när den trycks ned längre än 5 sekunder).

Bredvid knappen finns en statuslysdiod som med en blick kan berätta kamerans anslutningsstatus.

Edimax IC-7113W, Smart nätverkskamera, recension, dag, natt, sensor, luftfuktighet, temperatur

Du hittar mer detaljerade specifikationer på produktens sida: Edimax IC-7113W. Gå till nästa sida i denna recension för att lära dig mer om upplevelsen av att använda den här kameran.

Relaterade Artiklar

Back to top button