Ovanligt: ​​AeroCool avtäcker ett “gör-det-själv” PC-fodral

AeroCool Skribble © © AeroCool

AeroCool-märket är välkänt för spelare och har precis presenterat en dator väska som kommer att bjuda in konstnärliga själar att uttrycka all sin talang.

Drömde du om att kunna blanda konst och teknik? AeroCool Skribble Tower kanske är designad för dig.

AeroCool presenterar ett helt…inredningsbart torn!

Originalitet krävs ofta när vi tittar på de otaliga PC-fodral som finns på marknaden. Många byggare fördubblar sin fantasi för att ge sin tur ett unikt utseende och ett “futuristiskt” utseende. Men idag vill varumärket AeroCool driva skjutreglagen ännu längre när det gäller anpassning. För detta har den för avsikt att direkt vädja till dina konstnärliga talanger. Ja, du läste rätt.


Detta torn, som heter “AeroCool Skribble”, är utrustat med löstagbara härdade glaspaneler arrangerade på den främre fasaden och på vänster sida. Genom att ta markören som medföljer fodralet kommer framtida kunder att kunna ge fritt spelrum åt sin fantasi samtidigt som de uttrycker sin personlighet… direkt på svarvens härdade glas! När arbetet är klart kommer de att kunna beundra sina skapelser på ett mycket vackert sätt tack vare RGB-belysningen. Klass, eller hur?

AeroCool Skrill: “ VAD FINNS I BOXEN »?

Skribble är ett 210 x 453 x 441 mm ATX-fodral utrustad med en strömknapp, en LED-kontrollknapp, ljud- och micro HD-portar eller två USB 3.0-portar. Även om bristen på en USB-C-port kan markeras, stöder tornet 362 mm grafikkort och inkluderar en 120 mm fläkt på baksidan. På lagringssidan kommer det att vara möjligt att sätta in upp till två 3,5-tumsenheter och fem stycken 2,5-tumsenheter.

Till allt detta, låt oss lägga till närvaron av en sex-ports RGB-kontrollhub för att ansluta upp till sex fläktar (olika konfigurationer är tillåtna). När det gäller vattenkylning, kommer det att vara möjligt att lägga till en 360 mm främre radiator, en 240 mm radiator på överdelen och slutligen en 120 mm bakre radiator. Observera även förekomsten av luftventiler på panelens framsida.

AeroCool Skribble © © AeroCool

Hur som helst, här är ett klassiskt gamertorn, men med ett onekligen originellt koncept. Ett torn som förmodligen kommer att väcka nyfikenhet hos de mest kreativa hjärnorna. För ja, för att dra nytta av det på bästa sätt kommer det fortfarande att innebära att man har lite teckningsfärdigheter…

Källa: Toms hårdvara

Relaterade Artiklar

Back to top button