Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Om du använder en e-postklient Outlook på din dator (Syn)Mac men det visar inga meddelanden, dessa tips hjälper dig. Oavsett om du lagt till gmail, Syn eller något annat e-postkonto, kommer dessa lösningar att fungera för dem alla. Syn – en av de bästa e-postklienterna (bästa e-postklienterna) för Mac efter den inbäddade applikationen. Men om det slutade visa nya e-postmeddelanden, läs vidare.

Outlook-meddelanden(Outlook) fungerar inte på Mac

För att lösa problemet med trasiga o utlook-meddelanden(utlook-meddelanden fungerar inte) på Mac följ dessa tips:

 1. Visa en varning på mitt skrivbord
 2. Kontrollera Outlooks ljudinställningar
 3. Kontrollera systeminställningarna
 4. Använd Outlook Reset Tool
 5. Återställ varningar i Outlook
 6. Stör inte.

För att lära dig mer om dessa tips och tricks, fortsätt att läsa.

1]Visa varning på mitt skrivbord

Det fullständiga namnet representerar den inställning som ingår i applikationen Microsoft Outlook . Den här inställningen bestämmer hur du vill bli meddelad om nya meddelanden på din dator. Mac . Dessutom avgör det om du vill bli meddelad om nya meddelanden eller inte. Men om den inaktiveras av misstag kommer du inte att få några meddelanden.

Öppna applikationen för att verifiera detta Syn på din dator klickar du på alternativet Syn på den översta menyraden och välj ” inställningar(Inställningar)”. Gå sedan till inställningar meddelanden och ljud. (Meddelanden och ljud )Här kan du se kryssrutan Visa en varning på mitt skrivbord(Visa en varning på mitt skrivbord) .

Det måste vara aktiverat. Om inte, markera lämplig ruta.

2]Kontrollera dina Outlook-ljudinställningar

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Om en Syn visar aviseringar utan att spela ett meddelandeljud, är det dags att kontrollera inställningarna ljud. (Ljud) Den är tillgänglig på samma plats som den tidigare inställningen. Se till att du har alla kryssrutor tillgängliga i ” Aviseringar och ljud(Meddelanden och ljud).

3]Kontrollera Systeminställningar

Mac erbjuder flera alternativ för att anpassa aviseringar för olika appar, inklusive Microsoft Outlook . Du kan öppna Systeminställningar(Systeminställningar) på din dator och gå till Meddelanden > Microsoft Outlook . Härifrån, se till att panelen ser ut som den nedan:

 • Tillåt aviseringar från Microsoft Outlook(Tillåt meddelanden från Microsoft Outlook) måste vara aktiverat. Om inte, växla till motsvarande knapp.
 • Som Microsoft Outlook varningsstil(Microsoft Outlook varningsstil) måste du välja ” Banderoller(banners)” eller ” Varningar (Varningar) » . Om inställt på Ingen kommer meddelandet inte att visas.
 • Spela upp ljud för aviseringar(Spela upp ljud för aviseringar) måste vara markerad. Om inte, markera kryssrutan.

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

När alla dessa inställningar har ställts in enligt anvisningarna startar du om din dator.

fyra] Använd Outlook Reset Tool(Använd verktyget för återställning av Outlook-inställningar)

Som namnet antyder återställer den omedelbart alla användarinställningar Syn . Microsoft utvecklat det här verktyget för att åtgärda vanliga problem som detta. Så klicka på den här länken (den här länken) för att ladda ner Verktyg för återställning av inställningar för Outlook(Outlook Återställ inställningar Verktyg). När du har packat upp filen och öppnat programmet, knappen ” Återställ nu”.(Återställ nu)

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Klick(Klicka på det. Så snart den avslutar processen (vanligen tar det bara en sekund), visar den följande meddelande:

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Starta nu om Outlook-applikationen.

5]Återställ varningar i Outlook

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

I inställningar Outlook-inställningar det finns en parameter ” Återställ varningar(Återställ varningar) » . Den avmarkerar alla kryssrutor “Visa inte det här meddelandet igen”. Om du inte får aviseringar om nya meddelanden, använd det här alternativet. För att göra detta, öppna panelen Aviseringar och ljud(Meddelanden och ljud)” och klicka på ” Återställ varningar (Återställ varningar) » .

6]Inaktivera Stör ej-läge

Om du har aktiverat Stör ej på din dator Mac , kanske du inte får aviseringar från nästan alla applikationer. Därför är det bättre att se till att du inte har det aktiverat. För att göra detta, öppna fönstret Systemisk (Systemet) inställningar” och gå till ” (Inställningar)Aviseringar(Meddelanden) » . Här hittar du alternativet ” Stör inte”(Stör ej). Se till att det inte är aktiverat.

Det här är några av de fungerande lösningarna du kan prova om du inte får några aviseringar från Syn i macOS.

Hoppas de hjälper!

Om du använder Syn e-postklient på din Mac dator, men den visar inga aviseringar, så hjälper dessa förslag dig. Oavsett om du har lagt till Gmail eller Outlook, eller något annat e-postkonto, kommer dessa lösningar att fungera för dem alla. Outlook är en av de bästa e-postklienterna för Mac efter den inbyggda appen. Men om det har slutat visa nya e-postmeddelanden, läs vidare.

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

För att fixa O-problem på Mac, följ dessa förslag-

 1. Visa en varning på mitt skrivbord
 2. Verifiera inställningarna för Outlook-ljud
 3. Kontrollera Systeminställningar
 4. Använd verktyget för att återställa inställningar i Outlook
 5. Återställ varningar i Outlook
 6. Stör inte.

För att lära dig mer om dessa tips och tricks, fortsätt att läsa.

1]Visa en varning på mitt skrivbord

Den fullständiga titeln representerar en inställning som ingår i Microsoft Outlook-appen. Den här inställningen bestämmer hur du vill få de nya meddelandeaviseringarna levererade på din Mac-dator. Utöver det avgör det om du vill få ett meddelande för nya meddelanden eller inte. Som sagt, om den stängs av av misstag får du inga aviseringar.

För att verifiera det, öppna Outlook-appen på din dator, klicka på Syn alternativet i den översta menyraden och välj Inställningar alternativ. Gå sedan till Aviseringar och ljud inställningar. Här kan du se en kryssruta som säger Visa en varning på mitt skrivbord.

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Det måste vara aktiverat. Om inte, kryssa i respektive kryssruta.

2]Verifiera inställningarna för Outlook-ljud

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Om Outlook visar aviseringarna utan att spela upp ett meddelandeljud är det dags att kontrollera inställningarna. Den är tillgänglig på samma plats som den tidigare inställningen gör. Se till att du har en bock i alla kryssrutor som finns i fönstret.

3]Kontrollera Systeminställningar

Mac erbjuder några alternativ för att justera aviseringar för olika appar, inklusive Microsoft Outlook. Du kan öppna på din dator och gå till Meddelanden > Microsoft Outlook. Härifrån, se till att panelen ser ut som den står nedan-

 • måste aktiveras. Om inte, växla motsvarande knapp.
 • Du måste välja antingen Banderoller eller Varningar som den. Om den är inställd som Ingenkommer det inte att visa ett meddelande.
 • måste vara bockad. Om inte, kryssa i kryssrutan.

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

När alla dessa inställningar är inställda som sagt, starta om din dator.

4]Använd verktyget för att återställa inställningar för Outlook

Som namnet definierar återställer den alla anpassade inställningar för Outlook på en gång. Microsoft har utvecklat det här verktyget för att åtgärda vanliga problem som detta. Klicka därför på den här länken för att ladda ner Outlook Reset Preferences Tool. När du packar upp filen och öppnar appen visar den en återställ nu knapp.

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Klicka på det. När den har slutfört processen (vanligtvis tar det bara en sekund), visar den ett meddelande som detta-

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

Starta nu om Outlook-appen.

5]Återställ varningar i Outlook

Outlook-meddelanden fungerar inte på Mac

En inställning med namnet ingår i Outlook-inställningarna. Det tar bort alla kryssrutor “Visa inte det här meddelandet igen”. När du inte får aviseringar om nya meddelanden, använd det här alternativet. För det, öppna Aviseringar och ljud panelen och klicka på Återställ varningar knapp.

6]Inaktivera Stör ej

Om du har aktiverat Stör ej på din Mac-dator kanske du inte får aviseringar från nästan alla appar. Därför är det bättre att se till att du inte har den påslagen. För det, öppna fönstret Systeminställningar och gå till Aviseringar. Här kan du hitta ett alternativ som heter Stör inte. Se till att den inte är aktiverad.

Det här är några av de fungerande lösningarna du kan prova när du inte får några meddelanden från Outlook på macOS.

Hoppas de hjälper!

Relaterade Artiklar

Back to top button