Outlook: hur kommer den nya meddelanderutan se ut?

Oneoutlook © Windows Central

Inom kort, Microsoft Outlook kommer att införa en ny aviseringsruta i Operativsystem Windows.

Efter att ha tillkännagett den kommande ankomsten av en Lite-version för Outlook på Android-smarttelefoner, ger Redmond-företaget oss äntligen en första glimt av den nya aviseringsrutan.

Outlook-aviseringar får en ansiktslyftning

I maj förra året fick vi veta att Microsofts berömda e-postklient snart skulle tillåta sina användare att dra nytta av en helt ny aviseringsruta under Windows. På programmet finns möjligheten att ytterligare filtrera vilka typer av aviseringar du önskar få (e-post och dokument, @omnämnanden, resor, leveranser etc.), och därmed bättre anpassa din upplevelse. Observera att aviseringar försvinner efter 30 dagar.

I en ny artikel gav Microsoft en detaljerad uppdatering om de nya funktionerna som kommer till meddelandepanelen. Och det minsta vi kan säga är att det ser mycket mer praktiskt och anpassningsbart ut än tidigare. Så här använder du det, som rapporterats av webbplatsen Neowin :

  • Välj ikonen “Meddelanden” i det övre högra hörnet av ditt Outlook-fönster för att se en lista med e-post- och dokumentaviseringar.
  • Klicka på ett @mention e-postmeddelandekort i rutan “Meddelanden”; detta öppnar e-postmeddelandet som är relaterat till detta meddelande i ett popup-fönster för e-post.

  • Välj “Anpassa” i det övre vänstra hörnet av rutan “Meddelanden” för att bestämma exakt vad du vill se i framtiden.

Outlook-meddelanden © © Neowin
Outlook-meddelanden © © Neowin

© Neowin

För närvarande vet vi inte när den här nya komponenten kommer att rullas ut till alla Outlook-klienter, även om den initialt borde ha varit tillgänglig från juni förra året. Det är nu bara en tidsfråga.

Om samma ämne:
Windows 11: upptäck i bilder framtiden för Microsofts e-postklient (och det är något annat än Mail)

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button