Outlook.com tar inte emot eller skickar e-post

Vissa användare av den populära e-posttjänsten online Outlook.com har klagat på ett problem på sistone Outlook.com inte längre ta emot eller skicka e-postmeddelanden av någon konstig okänd anledning.

För att vara ärlig så är vi inte säkra på den exakta orsaken, men vi har några idéer om vad som kan vara problemet just nu. Oroa dig inte(Oroa dig), vi är ganska säkra på att åtminstone en av de kommande korrigeringarna kommer att lösa problemet, förhoppningsvis en gång för alla.

Människor som upplever en oförmåga att ta emot eller skicka e-post säger att allt annat i allmänhet fungerar ganska bra; så det här är ganska konstigt. Men hey, vi älskar det konstiga, så låt oss börja få det här under kontroll nu.

Outlook.com skickar inte e-post

Björn(Tänk på) att lösa detta problem kräver din odelade uppmärksamhet. Vi förväntar oss att minst en av de korrigeringar som vi har beskrivit nedan kommer att fungera, så prova dem alla tills problemet är åtgärdat.

ett] Outlook.com kan inte skicka mejl.

Så problemet med att inte kunna skicka e-post är ett allvarligt problem för vissa, så vi föreslår att du kontrollerar din internetanslutning för avvikelser. Detta är en av huvudproblemen om du har problem med att skicka e-post via Outlook.com så ha det i åtanke.

2]Skickar du till rätt e-postadress?

Du kan ha gjort misstaget att skicka dina e-postmeddelanden till fel e-postadress, så dubbelkolla. Det finns också en möjlighet att e-postadressen du skickar e-postmeddelanden till inte längre fungerar, så du bör undersöka detta.

3]Avbryt sändning

Till Outlook.com(Outlook.com) har en ångra-funktion, men den är inte aktiverad som standard. Du kan ha aktiverat detta och av misstag avbrutit e-postmeddelandet före den schemalagda tiden.

För att inaktivera ångra-funktionen, tryck på ” inställningar(Inställningar)”, välj sedan ” Se(Visa) alla inställningar Syn » . Klicka därifrån “Post(Mail)”, välj sedan “Skriva(komponera) och svar(Svara) » . Till sist, scrolla ner till ” Avbryt Skicka(Ångra skicka)”, använd sedan musen för att nollställa skjutreglaget.

Läsning: (Läs:) E-postmeddelanden har fastnat i appen Outbox of Mail på Windows PC) .

Outlook.com tar inte emot e-postmeddelanden

1]Kontrollera mappen med skräppost

Det första steget är att markera rutan oönskade(Skräppost) för att ta reda på vart e-postmeddelanden tar vägen. Gå till mapplistan Outlook.com välj sedan ” Spam(Skräpmail)” och leta därifrån efter det saknade e-postmeddelandet för att kontrollera om det finns där.

Om e-postmeddelandena finns där, föreslår vi att du högerklickar på varje e-postmeddelande och sedan klickar på ” Markera som inte oönskad(Markera som inte skräp) » . Detta bör flytta de valda e-postmeddelandena direkt från inkorgen oönskade(skräp)post till den vanliga sektionen.

2]Kontrollera dina filter

Du(Använder) filter? Detta kan vara en av huvudorsakerna till att du inte ser några e-postmeddelanden eller de du skulle vilja se. Dessutom kan detta också vara anledningen till att människor inte kan skicka e-postmeddelanden till vissa parter.

För att göra ändringar, klicka på ” Filtrera(Filter) » , välj sedan de meddelanden du vill visa från rullgardinsmenyn. När det gäller sortering, klicka på ” Filtrera(Filter)”, sedan ” Sortera(Sortera) Efter”, välj sedan vad du vill sortera efter.

Om du vill se de senaste inläggen föreslår vi att du klickar vidare datumet(Datum) för att göra detta. För en specifik person, klicka på ” Från(Från)” och det är allt.

3]Kontrollera fliken “Övrigt”.

Outlook.com kommer inte att ta emot eller skicka e-post

Istället kommer många av dina e-postmeddelanden att hamna i din andra inkorg om ” Inkorgsfokus”, så med det i åtanke skulle vi vilja föreslå att du kontrollerar den här inkorgen för missade e-postmeddelanden. (Fokus) Du kan högerklicka på ett e-postmeddelande på fliken Annat för att flytta det till din inkorg fokus.

4]Kontrollera dina e-postregler

När det gäller att kontrollera dina e-postregler måste användarna klicka på ” inställningar(Inställningar)”, du vet, den lilla kugghjulsikonen i det övre högra hörnet. Efter det scrolla ner och klicka Se(Visa) alla inställningar Syn .

Nästa steg är att välja ” Post(Mail)” och tryck sedan på ” regler”(Regler) . Därifrån föreslår vi att du redigerar eller tar bort alla regler, om några.

Läsning(Läs) : Windows Mail-appen skickar eller tar inte emot e-post.

5]Vidarebefordrar du e-postmeddelanden till ett annat konto?

Följ steget ovan och återgå till avsnittet märkt ” Post(Mail)”, klicka sedan på “Vidarebefordra”. Därifrån kontrollerar du om dina e-postmeddelanden vidarebefordras till ett annat e-postkonto.

Läsning(Läs) : Outlook är frånkopplat från servern ; Hur återansluter jag?

Låt oss gå om det här inlägget hjälpte.(Låt oss om detta inlägg hjälpte.)

Vissa användare av den populära e-posttjänsten online, Outlook.com, har på senare tid klagat över ett problem där Outlook.com inte längre tar emot eller skickar e-postmeddelanden av någon konstig okänd anledning.

För att vara helt ärlig så är vi inte säkra på den exakta orsaken, men vi har några idéer om vad som kan vara problemet just nu. Oroa dig inte, vi är ganska säkra på att åtminstone en av de kommande korrigeringarna kommer att lösa problemet, förhoppningsvis en gång för alla.

Folk som upplever oförmågan att ta emot eller skicka e-post säger att allt annat tenderar att fungera ganska bra; därför är den här saken ganska märklig. Men hey, vi älskar konstigt, så låt oss börja ha det här under kontroll just nu.

Outlook.com skickar inte e-post

Tänk på att åtgärda det här problemet kräver din odelade uppmärksamhet. Vi förväntar oss att minst en av de korrigeringar som vi har lagt ut nedan kommer att fungera, så prova dem alla tills problemet har åtgärdats.

1]Outlook.com misslyckas med att skicka e-post.

OK, så problemet med oförmågan att skicka e-post är ett stort problem för vissa, så vi föreslår att du kontrollerar din internetanslutning för avvikelser. Detta är ett av huvudproblemen om du har problem med att skicka e-post via Outlook.com, så tänk på det.

2]Skickar du till rätt e-postadress?

Kanske har du gjort misstaget att skicka dina e-postmeddelanden till fel e-postadress, så dubbelkolla. Dessutom finns det en chans att e-postadressen du skickar e-post till inte längre fungerar, så det är något du bör gå till botten med.

3]Ångra Skicka

Outlook.com kommer med en ångra-funktion, men den är inte aktiverad som standard. Kanske har du aktiverat detta, och av misstag avbrutit sändningen av e-postmeddelandet före utsatt tid.

För att stänga av ångra-funktionen, klicka på knappen Inställningar och välj sedan Visa alla Outlook-inställningar. Därifrån klickar du på Mail och väljer sedan Skriv och svara. Bläddra slutligen ned till Ångra sändning och använd sedan musen för att få ned skjutreglaget till noll.

Läsa: E-postmeddelanden har fastnat i appen Outbox of Mail på Windows PC.

Outlook.com tar inte emot e-postmeddelanden

1]Kontrollera skräpmappen

Outlook.com tar inte emot eller skickar e-post

Det första steget är att kontrollera din skräppostruta till om det är där e-postmeddelanden ser hamnar. Gå till mapplistan i Outlook.com och välj sedan skräppostoch därifrån letar du efter det saknade e-postmeddelandet för att se om det finns där.

Om e-postmeddelandena finns där, föreslår vi att du högerklickar på varje e-postmeddelande och klickar sedan på Markera som inte skräp. Om du gör detta bör de valda e-postmeddelandena flyttas direkt från skräppostrutan till den vanliga sektionen.

2]Kontrollera dina filter

Använder du filter? Detta kan vara en av huvudorsakerna till att du inte ser ett enda e-postmeddelande eller de du vill se. Dessutom kan det också vara anledningen till att folk inte kan skicka e-postmeddelanden till vissa parter.

För att göra ändringar, klicka på Filter och välj sedan de meddelanden du vill se från rullgardinsmenyn. När det kommer till sortering, klicka på Filtrera, sedan Sortera efter och välj sedan vad du vill sortera efter.

Om du vill se de senaste meddelandena föreslår vi att du klickar på Datum för att få det gjort. För en specifik person, klicka på Från och det är allt.

3]Kontrollera fliken Annat

Outlook.com tar inte emot eller skickar e-post

Många av dina e-postmeddelanden kommer att gå till den andra inkorgen istället om Fokuserad inkorg är aktiverat, så med detta i åtanke vill vi föreslå att du kontrollerar den här inkorgen för eventuella saknade e-postmeddelanden. Det är möjligt att högerklicka på ett e-postmeddelande på fliken Annat för att få det överfört till inkorgen i Fokus.

4]Kontrollera dina e-postregler

När det kommer till att kontrollera dina e-postregler måste användarna klicka på ikonen Inställningar, du vet, den lilla kugghjulsikonen i det övre högra hörnet. Efter det, rulla nedan och klicka på Visa alla Outlook-inställningar.

Nästa steg är då att välja Mail och sedan klicka på Regler. Därifrån föreslår vi att du redigerar eller tar bort alla regler om några finns tillgängliga där.

läsa: Windows Mail-appen skickar eller tar inte emot e-post.

5]Vidarebefordrar du e-postmeddelanden till ett annat konto?

Följ steget ovan och navigera tillbaka till avsnittet som säger Mail, klicka sedan på Vidarebefordran. Därifrån kontrollerar du om dina e-postmeddelanden vidarebefordras till ett annat e-postkonto.

läsa: Outlook frånkopplad från servern; Hur återansluter jag?

Relaterade Artiklar

Back to top button