Ostoppbart telegram: han åt Clubhouse och nu är det upp till Twitch

Alla kommer att minnas Pac Mandet berömda spelet som producerades av Namco 1983. Syftet med videospelet i arkadstil är att hjälpa den gula sfäriska varelsen att äta så många prickar som möjligt utan att bli offer för de fyra spökena. Telegram hittills verkar det komma ihåg detta spel. Efter avskildhetsporten där du åt Whatsapp det är några dagar sedan nyheten om att snabbmeddelandetjänsten har riktats till sig Klubbhus introducerar nya funktioner i konkurrens med detta senaste sociala nätverk.

Det är dock inte allt. Hungern efter Telegram verkar aldrig avta och har nu tagit sikte Rycka till. Här är vad som kommer att hända snart och vad utvecklarna av denna fria programvara siktar på.

Telegram som tillkännager en uppdatering avslöjar en något farlig framtid för Twitch

Pavel DurovVD för Telegram, för några dagar sedan, med sin officiella kanal, släppte han en “indiskretion vilket förvånade många. Efter att ha tillkännagett en ny uppdatering avslöjade den en farlig framtid för Twitch, webb-tv-strömningsplattformen par excellence.

“Dagens uppdatering för med sig möjligheten för alla användare att hantera en radiostation (senare på våren: TV-station) “. Detta är vad Durov kommunicerade om den nya funktionen som introducerades. Men vad fick hans hår att resa sig Amazonägare till Twitch, är vad hon skrev inom parentes.

Kanske tänker Telegram på att gå in i världen av live streaming? Säkert är sektorn lovande och antalet användare som använder denna app idag är mycket attraktivt. Ändå är det inte ett lätt område. Valet att gå in i den sociala världen verkar strategiskt, men valet att välja TV-världen verkar mycket mer invecklat.

Vem vet hur det kommer att gå, för nu kan vi inte veta något annat än de få och syntetiska orden som publiceras på appens officiella kanal. Samtidigt kan användare njuta av nya funktioner i klubbhusstil redan på Telegram och utan att behöva vänta på att bli accepterad eller inbjuden.

Relaterade Artiklar

Back to top button