OQEE by Free TV-appen är nu tillgänglig på Samsungs smarta TV-apparater (för Pop- och Delta-prenumeranter)

Freebox Oqee Samsung © Gratis

Prenumeranter kan nu komma åt Frees nya TV-gränssnitt på en andra skärm.

OQEE är det nya TV-gränssnittet som presenterades av Free vid lanseringen av Freebox Pop förra sommaren.

Läs också:
Freebox, mobilabonnemang: vad är varumärket Free Pro värt? (Video)

En första chansning av gratis på smarta tv-apparater

OQEE har utvecklats internt och erbjuder användarna ett nytt sätt att se sina TV-program. Gränssnittet erbjuder alltså, förutom tillgång till TV-kanalerna som ingår i Freebox-erbjudandet, personliga rekommendationer efter vanorna hos de olika familjemedlemmarna.

Samsung och Free meddelar i ett pressmeddelande att ägare av en tv från den koreanska tillverkaren nu kan komma åt OQEE-applikationen på sina tv-apparater utan extra kostnad, om de prenumererar på Freebox Pop eller Freebox Delta-erbjudandet med Pop-spelaren.

Installationen sker automatiskt på TV:n och allt du behöver göra är att ansluta till den med dina gratisuppgifter. Endast modeller som sålts sedan 2018 och som kör Tizen 4.0 är kompatibla med denna nya applikation.

Läs också:
Gratis wifi är officiellt över (men inte FreeWifi_Secure)

Gratis låter dig få en andra skärm hemma utan extra utrustning

Denna applikation låter dig njuta av din Samsung TV som en andra skärm. Det är också möjligt att installera OQEE-applikationen på huvudskärmen i huset och nu använda Player Pop i ett sovrum.

I detalj ger OQEE tillgång till maximalt 500 kanaler, inklusive 220 gratiskanaler och olika replay-tjänster. Appen erbjuder även livekontroll och omstart, samt molninspelning med 100 timmar inkluderat.

Innovation är grundläggande för Samsungs DNA. Tack vare det omdefinierar vi standarderna för att förbättra vardagen för våra användare. Det är därför vi är stolta över att vara de första att stödja Free i distributionen av sin TV-applikation samtidigt som vi fortsätter att återuppfinna användningen av Smart TV. välkomnar Guillaume Rault, vicepresident för Consumer Electronics-divisionen på Samsung.

Free skulle i framtiden kunna ingå partnerskap med andra stora tillverkare för att erbjuda sin erfarenhet till fler prenumeranter.

Källa: Iliad pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button