Optimus: de första bilderna av Teslas autonoma robot dyker upp

För två dagar sedan, den efterlängtade händelse känd som Tesla AI-dag 2022. Under detta Elon Musk han kunde inte låta bli att visa projektet han är så stolt över: det Optimus autonom robot. Men låt oss se det tillsammans.

Optimus: egenskaperna som visas under evenemanget

Låt oss börja med att säga att till skillnad från alla andra, Optimus den behöver inte säkerhetskopiera media att flytta. Det är faktiskt roboten som kan gå, hälsa och även “dansa“, Räcker upp händerna som en riktig person. Det finns dock fortfarande många poäng att granska som plötsliga buggar. Det är bara en tidsfråga, efter vilket och också

Det finns Optimus två modeller: vad vi precis pratade om och det elegantsäkrad med ett stöd, som ännu inte kunnat att stå upp självständigt. Men även denna kommer att lära sig gå om några veckor.

För att återgå till det allmänna evenemanget, varade det flera timmar och många Tesla-ingenjörer deltog, som genom presentationer visade det relaterade arbetet, förutom Optimus, till projekt som Tesla (Musk uppgav att evenemanget var tänkt att övertyga de mest begåvade människorna att arbeta för Tesla). Kort sagt, vi är fortfarande i början av revolutionen, men vi vet redan att vi i framtiden ofta kommer att få höra om denna artificiella intelligens.

Nyfikenhet: hur mycket kostar det tillverkningen av Optimus? Skaparna strävar efter att förverkliga miljoner enheter till a pris eventuellt mindre än $20 000.

Relaterade Artiklar

Back to top button