OPPO Watch 3 Pro kommer snart och bör vara en av de bäst presterande klockorna på marknaden

Oppo Watch 2

Den kinesiska tillverkaren bör bara vänta några dagar innan den avslöjar nästa generation av sin ansluten klocka.

Sommaren är säsongen som OPPO väljer varje år för att presentera sitt nya sortiment av uppkopplade klockor, och 2022 kommer inte att vara något undantag från denna regel.

OPPO Watch presenteras några dagar innan lanseringen i Kina

Tillverkaren meddelade på dessa sociala nätverk för några veckor sedan att lanseringen av OPPO Watch 3 skulle äga rum i augusti 2022. Vi har nu ett mer exakt datum att pricka in i vår kalender.

de läckare Digital Chat Station delade på det kinesiska sociala nätverket Weibo datumet den 10 augusti för det officiella tillkännagivandet av produkten, samma datum som Samsung valt för sitt evenemang dedikerat till dess nästa hopfällbara smartphones samt presentationen av sin Samsung Galaxy Watch 5.

Ett chip dubbelt så effektivt och dubbelt så batterieffektivt

OPPO Watch 3 bör därför erbjuda mer eller mindre samma design som den tidigare utgåvan, nämligen en rektangulär skärm med rundade kanter med knappar på sidorna för de olika kontrollerna. Fyra färger kunde erbjudas vid lanseringen, inklusive svart, silver, grått och gyllene guldversioner.

Displayytan bör också vara större tack vare en minskning av kanterna runt LPTO-panelen. En första bild, av genomsnittlig kvalitet, delades också på Weibo, vilket gav oss en uppfattning om utseendet som antogs av denna nya enhet.

Oppo Watch 3 Leak © © Digital Chat Station

Den anslutna klockan bör också finnas i tre distinkta modeller. En av dem skulle kunna rymma Qualcomm Snapdragon W5 Gen1 SoC, som borde erbjuda en mycket trevlig prestandaökning jämfört med Wear 4100-processorn i OPPO Watch 2, men också bättre batteritid.

Qualcomm hade verkligen indikerat under presentationen av sitt chip att W5 Gen1 hade en halverad energiförbrukning jämfört med Wear 4100 samtidigt som den var dubbelt så effektiv. Imponerande löften därför som dock kommer att behöva bekräftas under ett komplett test.

I övrigt bör OPPO Watch 4 erbjuda en pulsmätare samt ett EKG för ytterligare analys av pulsen.

Det är nu bara några dagar kvar att vänta för att få reda på allt om denna nya klocka, samt dess lanseringsdatum i Europa och dess pris.

Källa: GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button