OPPO slår strykjärnet medan det är varmt och presenterar redan en ny surfplatta

OPPO Pad Air © © OPPO

Bara några månader efter lanseringen av Läsplatta OPPO Pad, den kinesiska tillverkaren presenterar ett nytt, mer blygsamt men också mer prisvärt skiffer.

OPPO anordnade i går lanseringskonferensen för sina nya Reno8-smarttelefoner, under vilken de passade på att introducera sin nya surfplatta: OPPO Pad Air.

Surfplattan som inte saknar Pad Air

OPPO Pad Air tar upp designen av sin modell. Förstå: mycket inspirerad av iPad Air eller Xiaomi Pad 5.

Det finns en vacker 10,36″ LCD-skärm som erbjuder en 2K-definition på 2000 x 1200 pixlar. Dess frekvens toppar vid 60 Hz, och tillverkaren tillkännager en ljusstyrka på 360 nits och en NTSC-omfångstäckning på 71%. Skärmen upptar cirka 83,5 % av framsidan av surfplattan.

OPPO Pad Air © © OPPO

Mer än dess uppdateringsfrekvens markerar OPPO Pad Air sin skillnad med Pad på prestandasidan. Där tillverkarens första surfplatta innehöll en Snapdragon 870 får du här nöja dig med en Snapdragon 680, klockad till 2,4 GHz och utrustad med en Adreno 610 GPU.

Surfplattan kommer med ett urval av 4 eller 6 GB LPDDR4X RAM och 64 eller 128 GB UFS 2.2-lagring. Liksom sin föregångare bör den inte tillåta användning av ett SD-kort för att öka diskutrymmet. Batteriet på 7100 mAh bör ge surfplattan tillräcklig batteritid. Den kommer att laddas med 18 W kabelansluten.

OPPO Pad Air © © OPPO

Slutligen kommer fotodelen säkerligen inte att vara den starka sidan med Pad Air, som bara har en 8 megapixel (ƒ/2.0) sensor bak och 5 megapixel (ƒ2.2) fram.

Ett fint och lätt skiffer

Finns i två färger (silver och grå), den nya surfplattan från OPPO lyser med sin design med finess och lätthet.

Även om dess dimensioner inte är så långt från OPPO Pad (245 x 154 x 6,9 mm mot 252 x 163 x 7 mm), är surfplattan mycket lättare med 440 gram på skalan (mot 507 gram) .

OPPO Pad Air har också fyra Dolby Atmos-kompatibla högtalare och är prydd med Wi-Fi 5 och Bluetooth 5.1-anslutning. Den kommer att levereras med Android 12 toppad med ColorOS-gränssnittet. Tillbehör kan självklart läggas till enheten, till exempel en penna eller ett magnetiskt tangentbord.

Surfplattan som lanserades i går av OPPO har ännu inte tillkännages i Frankrike. Den är för närvarande tillgänglig för import för cirka 182 euro exklusive moms (4+64 GB) eller 239 euro exklusive moms (6+128 GB).

OPPO Pad Air © © OPPO

OPPO Pad Air © © OPPO

Om samma ämne:
Med detta patent vill Apple förvandla iPadOS till macOS

Källa: MySmartPrice

Relaterade Artiklar

Back to top button