Oppo presenterar den nya Find X5-serien och 240w Super-laddningsteknik

OPPO visar upp den nya Find X5-serien och blixtladdningsteknik SUPERVOOC 240W på den mobila världskongressen 2022 i Barcelona.

Efter att ha stängt 2021 och positionerat sig på fjärde plats på smartphonemarknaden bekräftar OPPO sitt engagemang inom hållbarhetsområdet med ultrasnabbladdningsteknik SUPERVOOC 150W, som fördubblar batteritiden, och med SUPERVOOC 240W för en hastighet på reladda utan paragoni.

Den nya OPPO 5G CPE T2 förbättrar 5G-upplevelsen ytterligare och påskyndar nätverksantagandet över hela världen.

På öppningsdagen för Mobile World Congress (MWC) 2022 presenterade OPPO, ett av världens ledande företag inom sektorn för smarta enheter, en serie innovativa teknologier, inklusive SUPERVOOC 150W med Battery Health Engine som fördubblar batteritiden, SUPERVOOC 240W som laddar ett 4500mAh batteri på 9 minuter, och den helt nya OPPO 5G CPE T2 som omvandlar 5G till en extremt snabb Wi-Fi-anslutning.

OPPO visade också sin nya flaggskeppsserie, inklusive Hitta X5, Find N och OnePlus 10 Pro, såväl som MariSilicon X, OPPO Air Glass och OPPO Retractable Camera.

OPPO deltar i MWC 2022 i Barcelona med temat “Shape the Future”

“Trots de många utmaningar vi har ställts inför under de senaste åren har telekommunikationsindustrin sett ytterligare positiv utveckling, och vi på OPPO har sett en stadig tillväxt”, säger Billy Zhang, OPPOs vicepresident.

”Teknik som SUPERVOOC 240W blixtladdning visar vårt innovationsledarskap, medan enheter som t.ex. OPPO 5G CPE T2 lyfta fram nya riktningar som vår verksamhet tar. Genom det nya varumärkespropositionen ‘Inspiration Ahead’ vill OPPO utnyttja innovation och samarbete för att övervinna dagens utmaningar tillsammans med våra partners, och tillhandahålla allt mer mänskligt centrerade och stimulerande tekniska upplevelser till användare över hela världen.”

Stadig tillväxt runt om i världen med en stark närvaro på mellan- och avancerade marknader

Tack vare företagets ständiga investeringar i FoU och dess engagemang för att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna behöll OPPO sin position som det fjärde smartphonemärket i världen 2021, med en tillväxt på 22 % på årsbasis och en marknadsandel på 11 % (Canalys).

Expeditioner i serien OPPO Hitta X3 de har ökat med 140 % jämfört med föregående generation. Som en 5G-pionjär rankades OPPO också tvåa i världen av tillverkare av 5G Android-smarttelefoner under två år i rad.

Med sitt nya varumärkesproposition “Inspiration Ahead” vill OPPO möta dagens utmaningar och svårigheter med optimism.

OPPO har också bekräftat sitt engagemang för att skydda miljön, stärka yngre generationer och digital inkludering i OPPO Sustainability Report 2021.

För att minska föroreningarna och minska avfallet, OPPO har hjälpt till att återvinna mer än 1,2 miljoner telefoner i Kina, vilket motsvarar mer än 215 ton elektroniskt avfall.

Nya SUPERVOOC ultrasnabbladdningstekniker förbättrar batteritiden och sätter nya branschrekord

Sedan introduktionen av OPPO SUPERVOOC 2014 har företaget lett utvecklingen och innovationen av snabbladdningsteknik. Från och med december 2021 har över 220 miljoner användare globalt upplevt OPPOs erfarenhet av effektiv och säker snabbladdning. Vid MWC 2022 presenterade OPPO officiellt SUPERVOOC 150W-laddningen, utvecklad med hjälp av direktladdningsteknik med laddningspumpar, som låter dig ladda ett batteri från 4 500 mAh till 50 % på 5 minuter och ger en 100 % laddning på bara 15 minuter.

Battery Health Engine hjälper till att hålla batteriet på 80 % av sin ursprungliga kapacitet efter hela 1 600 laddningscykler, vilket fördubblar den nuvarande industristandarden

150W SUPERVOOC-blixtladdningstekniken, som kommer att lanseras på utvalda OnePlus-smarttelefoner under andra kvartalet 2022, integrerar också Battery Health Engine, som gjorde sin debut inom OPPO Find X5-serien. Denna teknik hjälper till att hålla batteriet på 80 % av sin ursprungliga kapacitet efteråt hela 1 600 laddningscykler, vilket fördubblar den nuvarande industristandarden på 800 cykler.

OPPO presenterade också en ny rekordbrytande laddningsteknik med ankomsten av SUPERVOOC 240W. Som visades vid MWC 2022 kan 240W SUPERVOOC ladda ett 4 500 mAh batteri till 100 % på cirka 9 minuter, vilket tänjer på gränserna för laddningskraften ytterligare.

OPPO 5G CPE T2 konverterar 5G-signaler till snabba och stabila Wi-Fi-anslutningar

5G CPE-enheter av OPPO låter dig konvertera femte generationens nätverk till Wi-Fi eller LAN-anslutningar, gör det möjligt för flera enheter att samtidigt ansluta till 5G i miljöer som hemmet, kontoret eller offentliga utrymmen. I områden utan befintlig bredbandsinfrastruktur kan enheter ansluta till ett snabbt 5G-nätverk helt enkelt genom att ansluta till en 5G CPE-enhet som stöder insättning av ett 5G SIM-kort.

OPPO 5G CPE T2 är utrustad med ett system Qualcomm® SnapdragonTM X62 5G Modem-RF och den senaste generationens O-Reserve 2.0 intelligent antenn, tack vare vilken OPPO kan konvertera 5G-signaler till snabba och stabila Wi-Fi-anslutningar.

OPPO:s tidigare 5G CPE-enheter har mottagits positivt av telefonioperatörer runt om i världen, så mycket att företaget med den nya modellen redan har nått överenskommelser i Mellanöstern, Afrika, Asien-Stillahavsområdet och Europa, för att möjliggöra en större användarbas att dra nytta av 5G-nätets bästa tjänster från och med andra halvan av 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button