OPPO Hitta X3 Lite, en av de billigaste 5G-smarttelefonerna under Black Friday

Den utmärkta Find X3 Lite är rabatterad för Black Friday. Under en begränsad tid går OPPO-smarttelefonen under 290 euro med en kampanjkod.

1

Hitta X3 Lite: 5G-smarttelefonen signerad OPPO med två ord

  • Bra framträdande
  • Qualcomm Snapdragon 765-processor
  • Närvaro av en fyrdubbel fotosensor

Se OPPO Find X3 Lite-erbjudandet för 284€ på Rakuten

Black Friday Rakuten: superpris på Find X3 Lite

Du har bara några timmar kvar på dig att dra nytta av RAKUTEN15-kupongen som ger dig rätt till en rabatt på 15 euro från 99 euro vid köp, med anledning av Black Friday.

Kvalificerad för operationen, OPPO Find X3 Lite smartphone säljs för 284 euro istället för 399 euro (rekommenderat pris på tillverkarens webbplats), genom den franska butiken Boulanger.

För information kan fri leverans göras hemma eller i en Boulangerbutik. Slutligen gör köpet av telefonen att du kan ha en cashback på 28,40 euro som kan användas på nästa beställning.

Lite-versionen av OPPO Find X3-serien

Find X3 Lite, som presenterades samtidigt som Neo- och Pro-modellerna, är en smartphone utrustad med en 6,4-tums OLED-skärm med en Full HD+-upplösning på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. har även Qualcomm Snapdragon 765-processor (5G-kompatibel), 8 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme och ett 4300 mAh batteri kompatibelt med 65W snabbladdning. Allt körs på Androids mobiloperativsystem.

Fotodelen består av en fyrdubbel huvudsensor på 64 + 8 + 2 + 2 MP och en Sony IMX615 frontsensor på 32 MP.

Slutligen levereras Oppo Find X3 Lite i en låda som innehåller ett par hörlurar, en USB typ-C-laddningskabel, en 65W SuperVOOC-strömadapter, ett SIM-kortutmatningsverktyg, en film och ett skyddande lock och en snabbguide.

Se OPPO Find X3 Lite-erbjudandet för 284€ på Rakuten

Vad blir din framtida 5G-smartphone?

Nästan ett år efter ankomsten av 5G i Frankrike är fler och fler smartphones kompatibla med den 5:e generationens mobilnät.

Om du letar efter alternativ till OPPOs Find X3 Lite kan du konsultera vår jämförelse av de bästa 5G-smarttelefonerna 2021.

banner_bf

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button