Oppo Find X5, en premiumenhet som inte ser dålig ut mot Pro-modellen!

En komplett smartphone med mycket teknik ombord, Oppo Find X5 kan anses vara en riktig topp i sortimentet!

Oppo Find X5: Fotografiskt fack upptill och en superladdning

Lanserades på marknaden den 25 februari 2022, Oppo Find X5 yngre bror till Pro-versionen är en intressant enhet med ett tekniskt datablad som gör den till en Premium-enhet.

Säljs i Oppo Store för 990 €är det för närvarande möjligt att få som en gåva, med köpet, Oppo Watch Free och ett skydd för ett kommersiellt värde på över 320 €.

Jämfört med Pro-versionen, till försäljning för € 1299, är det därför möjligt att spara € 300 genom att välja denna modell.

Det går även bra att gå med i andrahandsövervärderingskampanjen där vi kan få ytterligare rabatt.

Databladet är mycket respektabelt och under karossen finner vi det utrustat Snapdragon 888, flaggskeppsmodell 2021, att vi fortfarande idag kan överväga en högpresterande CPU utan kompromisser som garanterar oss en flytande användarupplevelse med maximal prestanda.

För att slutföra finner vi kombinerade 8 GB RAM, till vilket 5gb kan läggas som mjukvaran lånar från ROM vid behov, eller internminnet som uppgår till 256Gb men inte är utbyggbart.

Kamerafacket är samma utrustat på proversionen och består av två 50 megapixelobjektiv för huvud- och vidvinkelkameran, kombinerat med en tredje 12mpx-sensor med 2x teleobjektiv. Återgivningen är av hög kvalitet, med exceptionella foton på dagtid och en spektakulär kvalitet på natten tack vare MariSilicon X, OPPO:s första Neural Processing United. Det enda felet är den 20x digitala zoomen som vid maximal förstoring tappar många detaljer.

På framsidan hittar vi en 32 megapixel selfie-kamera i en 6,55-tums full HD + oled-skärm, med en uppdateringsfrekvens på 120 herz. Fingeravtryckssensorn under skärmen garanterar blixtsnabb upplåsning. Den övergripande kvaliteten på skärmen är mycket hög med skarpa färger och utmärkt färgåtergivning, typiskt för OLED-skärmar.

Sammantaget täcker smarttelefonen en dag av intensiv användning väl, med Color Os-mjukvaran, mogen, väl optimerad och inte särskilt energikrävande även i de mest komplexa operationerna.

Batteriet är på 4800 mAh med en blixtladdning, tack vare SuperVooc på 80w vilket garanterar en komplett uppladdning från 0 till 100 på drygt 30 minuter. Det finns även trådlös laddning som kan nå 30w.

En komplett smartphone från alla synvinklar, som inte gör dig besviken, redo att komma in på marknaden med styrka.

Relaterade Artiklar

Back to top button