Oppo F21 Pro-priset förtydligat

Den nya smartphonemodellen Oppo F21 Pro, utvecklad av det kinesiska teknikföretaget Oppo och har varit föremål för läckor ett tag, har också läckt ut sitt pris efter sina funktioner.

Oppo F21 Pro-priset har blivit klart! Oppo F21 Pro-priset har blivit tydligt. Oppos Den nya enheten som han har arbetat på länge och kommer att erbjudas till försäljning i två olika modeller som 4G-5G Oppo F21 Pro Bara en dag kvar till den officiella lanseringen. av det kinesiska teknikföretaget den 12 april. Youtube Dessa två modeller, som kommer att introduceras officiellt med en livesändning över Internet, kommer först att erbjudas till försäljning i Indien.

Oppo F21 Pro pris

Som det är känt än så länge Oppo F21 Pro Det har varit många läckor om det, och tack vare dessa läckor har både 4G-modellen och 5G Vi lärde oss nästan alla funktioner i modellen. Enligt dessa läckor, som kommer att bekräftas med den officiella introduktionen i morgon, även om många funktioner hos de två enheterna är desamma; Det finns skillnader i vissa titlar som processor, främre kamera och lagringsområde.

Pris på Oppo F21 Pro

Oppo F21 Pro-priset förtydligat

Följaktligen har Oppo F21 Pro 4G ström Snapdragon 680 Snapdragon 695 är att föredra för 5G-modellen. Dessutom har 4G-modellen 128 GB internminne, medan 5G har denna kapacitet. till 256 GB tog bort. När man tittar på den främre kameran överläts privilegiet för 4G-modellen och en 32 MP-kamera användes. På framsidan av 5G är ett 16MP-objektiv att föredra.

Oppo F21 Pro pris

Det var dessa punkter där de två enheterna skiljde sig åt. I början av de gemensamma funktionerna för båda enheterna, 6,43 tum Full HD + AMOLED-skärm, 8GB RAM, Nästan standardutrustning som 64MP + 2MP + 2MP bakre kamerauppsättning och 4500mAh batteri kommer.

Slutligen, om vi tittar på priserna, Oppo F21 Pro 4G Även om modellen kommer att finnas tillgänglig för 290 $, är försäljningspriset för 5G-modellen 340 $.

Tesla-fordon möter säkerhetsproblem: Företaget är i trubbel

Relaterade Artiklar

Back to top button