Oppo: den nya A76 kommer till Italien till ett otroligt pris

Här är den nya Oppo A76, utmärkt prestanda till ett konkurrenskraftigt pris. Tillgänglig från och med idag exklusivt på OPPO Store och Amazon.

Oppo A76, en utmärkt mellanklass!

OPPO, ett av världens ledande företag inom smarta enheter, tillkännager idag lanseringen av OPPO A76den senaste smarttelefonen i A Series-familjen, tillgänglig på OPPO Store och Amazon.

A76 för vidare traditionen från A-serien och kännetecknas av den speciella finishen gjord med den innovativa egenutvecklade produktionsprocessen OPPO Glow, vilket ger liv åt en elegant och motståndskraftig enhet på samma gång.

Tack vare en mer lyhörd och smidigare HD-skärm, med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, 6,56 hålskärm”Har definitivt förbättrats.

OPPO A76 är också utrustad med ett 5000mAh batteri kombinerat med det innovativa 33W SUPERVOOC snabbladdningssystemet.

SUPERVOOC 33W, med endast 5 minuters laddning, garanterar över 3 och en halv timmes samtalstid.

En elegant och distinkt design

Designen på OPPO A76, utsmyckad med den exklusiva OPPO Glow-behandlingen, kan ge liv åt magnifika ljusspel och variationer av nyanser på bakkroppen.

Med en grövre textur än föregående generation och ljusare färger finns A76 i färgerna Glowing Blue och Glowing Black.

Den tunnare fingeravtryckssensorn, placerad på sidan av smarttelefonen tillsammans med knapparna, är mer förfinad i designen och lättare och bekvämare under användning.

Optimerad hårdvara och mjukvara ger en smidig upplevelse

Förutom att optimera hårdvarudelen har OPPO också gjort stora framsteg för att förbättra effektiviteten för batterianvändning med implementeringen av många innovativa funktioner, inklusive Super Power Saving, Super Nighttime Standby och Optimized Night Charging-lägen, vilket säkerställer en längre användning.

Drivs av processorn Qualcomm® Snapdragon ™ 680, OPPO A76 erbjuder en smidig användarupplevelse även under aktiviteter som kräver användning av flera applikationer eller plattformar samtidigt.

Med en kombination av 4GB + 128GB minne och lagring tillåter A76 expansion av microSD-lagringsutrymme upp till 1TB och stöder RAM-expansionsfunktionen, som hjälper till att begränsa långsam prestanda, och ROM.

OPPO har också gjort förbättringar på mjukvarunivå och drar full nytta av den innovativa hårdvaruprestandan.

Operativsystemet ColorOS 11.1 gör hela användarupplevelsen effektiv, också tack vare närvaron av några nya funktioner som Bullet Screen Message, FlexDrop, Three-finger Translate med Google Lens och uppdaterade sekretessfunktioner.

A76 är också utrustad med System Booster, en teknik som optimerar systemet och säkerställer smartphonens fullständiga flytbarhet.

Link Boost 2.0, som ger användaren möjligheten att hålla sig uppkopplad hela tiden och njuta av låg latens och höghastighetsinternet.

Slutligen stöder den nya Series A-smarttelefonen NFC-teknik, betalkortsavläsning och punkt-till-punkt-kommunikation.

Oppo A76: En förbättrad kamera

OPPO A76 fästen en 8 MP främre kamera med 1,12um pixlar och en maximal bländare på f2,0 som gör att du kan fotografera upp till en upplösning på 3264 x 2448.

Tack vare den förbättrade AI Natural Retuscheringstekniken tar den bort imperfektioner samtidigt som de naturliga egenskaperna i ansiktet bibehålls. Dessutom, med hjälp av Fill Light 360°-funktionen, ser porträtt ut ljusa även i mörka miljöer eller i svagt ljus.

Den bakre dubbla kamerauppsättningen har en 13 MP f2.2 huvudsensor på toppen och en 2 MP sekundär kamera på undersidan.
Dessutom stöder kameran 6x digital zoom och möjligheten att ta upp till 20 bilder i sekvens.

Båda kamerorna – fram och bak – stöder HDR, vilket bevarar detaljer i mörka områden även när man fotograferar mot ljuset. Slutligen erbjuder OPPO A76 AI Palette, en redigeringsfunktion som låter dig upptäcka olika färginställningar för att enkelt och snabbt skapa perfekta bilder.

Priser och tillgänglighet Oppo A76

Den nya OPPO A76-smarttelefonen, i färgerna Glowing Blue och Glowing Black, är tillgänglig från och med 249,99 € på OPPO Store och Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button