Öppna radio: Lyssna på radio från hela världen på Android Auto och enheter …

Vi berättar om Open Radio, en gratis applikation som låter oss lyssna på radio från hela världen på vår Android-telefon (något som verkar nästan utdöd) men också på Android Auto och Android TV, en av dess mest kraftfulla punkter, med full kompatibilitet med Googles operativsystem.

Här är all information om Open Radio

Det är en enkel och lättanvänd app med 4,6 stjärnor, med över 50 000 nedladdningar. Den väger bara 9,6 megabyte, därför kommer det inte att påverka det interna minnet i din terminal. Låt oss se hur det fungerar och varför det kan vara ett bra alternativ.

Open Radio är ett projekt med öppen källkod som syftar till att erbjuda användarnalyssna på olika radioapparater från hela världen, via Internet. När vi öppnar applikationen har vi en enorm lista med stationer, med en sökmotor för att kunna filtrera de vi vill ha.

Open Radio är kompatibel med Android TV och Android Auto, så vi kan lyssna på radio var som helst. Men det stora försäljningsargumentet med denna app är det stöder både Android TV och Android Auto. Om vi ​​är i bilen och aktiverar Android Auto-gränssnittet kommer Open Radio att dyka upp som en app, vilket gör att vi kan lyssna på praktiskt taget vilken radio som helst i världen i vår bil.

Samma sak händer om vi är hemma med TV:n på och vi vill slå på den som radio. Open Radio är kompatibel med Android TV, så vi kan använda appen på det här systemetsom stöds officiellt.

Appen har inga annonser, men om någon onlinestation har reklam, kommer den inte att kontrolleras av den appen , då ska vi lyssna på dem. Open Radio är helt gratis och kan laddas ner från Play Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button