Operas VPN Pro kommer till Windows och Mac

Opera VPN Pro © Opera

Operaföretaget erbjuder en extra säkerhetsnivå till sina användare genom att erbjuda sin VPN Pro-tjänst på Mac och Windows.

Lanserades i mars förra året, VPN Pro från Opera, företaget med den berömda webbläsaren, erbjuder en komplett lösning som tar hand om att kryptera den utgående trafiken från användarens Android-enhet. VPN-tjänsten har blivit en viktig del av navigeringen oavsett vilken enhet som används som Operas Krystian Kolondra erkänner, tillkännagav företaget på torsdagen förbättrad användarsekretess på skrivbordet.

Sex enheter (Android, Mac och Windows) kan täckas med samma abonnemang

Nu kan användare samtidigt ansluta upp till sex Android- och stationära enheter till deras VPN-prenumeration, för att vara säker online. Detta innebär att förutom Android-enheter kan Windows- och Mac-maskiner (upp till sex totalt) täckas av samma VPN Pro premium-prenumeration.

Precis som Operas gratis webbläsare VPN, som fortfarande är tillgänglig, är VPN Pro en icke-loggtjänst. Kom ihåg att en no-log (eller noll-logg) VPN inte är tänkt att lagra personuppgifter, ett åtagande som normalt verifieras efter en revision utförd av ett oberoende organ.

Opera VPN Pro plattformsoberoende

För sin VPN Pro-tjänst skryter Opera med att erbjuda tillgång till mer än 3 000 privata nätverksservrar, skickade på mer än 30 platser runt om i världen, med en snabb VPN-anslutning, tack vare tillgång till höghastighetsservrar. Intressant punkt (och ska kontrolleras) när du vet att gratisversionen har samlat på sig rapporter om nedgång i anslutningen på sistone. Lägg till det en uppenbarligen obegränsad bandbredd, och detta, för de sex enheter som stöds.

Ganska konkurrenskraftiga priser för Opera VPN Pro

För att använda VPN Pro på Windows och Mac, installera bara Opera Browser för skrivbordet, logga in på Opera-kontot och välj önskad prenumerationsperiod. Och för att använda samma prenumeration på din Android-enhet behöver du bara ladda ner webbläsaren Opera från Google Play Butik och logga in på samma Opera-konto.

Angående priserna tog vi en titt på den franska VPN Pro-sidan, som tillkännager följande priser i början av augusti:

  • Ett års prenumeration, för 21,48 euro (dvs. 1,79 euro/månad).
  • Sexmånadersprenumeration, för 16,14 euro (dvs. 2,69 euro/månad).
  • Månadsabonnemang, för 5,49 euro/månad.

Opera tillkännager att erbjuda en gratis månads prenumeration på VPN Pro för dem som prenumererar, via skrivbordet, före den 31 augusti. Alla kommer att ha möjlighet att säga upp prenumerationen när som helst. Prenumerationer köpta via Play Butik kommer med en 7-dagars gratis provperiod.

Källa: Opera

Relaterade Artiklar

Back to top button