Opera 45 integrerar redan Telegram, WhatsApp och Facebook Messenger

Han har faktiskt precis fått flera satsningardag i hans version Utvecklaren med intressanta nyheter som kommer att glädjas dem användare befintliga och med vilka de tänker attrahera nya. Utan tvekan är huvuddraget i denna nya version integrationen i Navigatör honom samma tillgång för att kunna använda den, snabbmeddelandetjänsten Telegram .

Dessutom har olika förbättringar gjorts i designen pånyttfödd från programvara denna Reborn-version med vilken företaget vill modernisera användargränssnittet, men allt utan att ändra någon grundläggande funktionalitet i program han själv. Tidigare såg vi hur integrationen av en annan stor instant messenger var Facebook Messenger förverkligades i sidofältet i huvudfönstret. Något mycket liknande hände med den obestridda branschledaren, nämligen WhatsApp och företaget har nu valt att inkludera den tävlande tredje parten, Telegram.

Opera 45 integrerar Telegram, som går med i WhatsApp och Messenger

För att säga att detta sista tillägg har samma funktion som de andra två kommenterade förslagen, finns det i den vänstra fältet i gränssnitt den ursprungliga Opera-webbläsaren, även om den inte är aktiverad som standard, så användare måste aktivera den genom att klicka på knappen ikon motsvarande och följ processen för att ansluta till det personliga kontot. När de är aktiverade kommer Telegram-användare att kunna interagera med sina kontakter direkt från ett nytt fönster på Opera webbläsare .

Dessutom kommer vi att ha möjlighet att dölja alla meddelandeikoner som är integrerade som standard, bland andra ikoner, genom att klicka på knappen höger mus på ovannämnda sidofält och ta bort de önskade åtkomsterna. På så sätt kan användare redan ha tillgång till Opera för att arbeta utifrån detta program med tre av huvudalternativen vad gäller direktmeddelande utan att lämna det, vilket ger många fördelar för de mest aktiva inom denna typ av verktyg .

Dessutom, i den nya versionen 45, kan vi också lämna tjänsten av denna typ som vi använder från gränssnittet Opera hon samma vilket inte var möjligt tidigare. För att göra detta räcker det att i fönstret där vi använder tillägget klickar vi på knappen som representeras av tre punkter och stänger session öppen. Å andra sidan och för att inte bli störda av inkommande meddelanden när vi använder Navigatör honom samma vi har också möjlighet att inaktivera meddelandeverktyget så länge vi vill.

Bland de andra nyheterna som ingår i Opera version 45 kan vi lyfta fram ett nytt bokmärkeshanteringssystem eller en metod som tar hand om att skicka fler videor till GPU:er för avkodning och förbrukar därför mindre av batteri datavetenskap .

Relaterade Artiklar

Back to top button