OpenAI AI: skapa bilder även genom en enkel beskrivning

GE HENNE är det nya projektet för OpenAI och om den läses rätt föreslår den omedelbart namnet på en mycket viktig konstnär: Salvator Dalì. Skaparna av OpenAI avser därför att omedelbart klargöra vad deras avsikt är, det vill säga att ge gott utrymme för kreativitet.

Projektet började i januari 2021 och kunde förbättra sina färdigheter på bara ett år med den uppdaterade versionen. Målet med DALL-E är att genomföra en ännu mer specifik forskning omartificiell intelligensför att föra det vidare grundades OpenAI-gruppen tillsammans med Elon Musk och andra stora namn i Silicon Valley under 2015.

OpenAI: det nya projektet är verkligen sensationellt

Innan man åker är det viktigt att komma ihåg att projektet har en viktig egenskap, nämligen den för att skapa en bild från en beskrivning från användaren. DALL-E föreslog i demonstrationssyfte att den artificiella intelligensen skulle skapa en bild som innehåller. Som du kan se på bilden högst upp på sidan verkar AI ha fungerat korrekt.

Endast från denna bild kan vi förstå hur mycket detta projekt har tagit gigantiska steg framåt, i synnerhet från tre faktorer: den kan generera bilder med högre upplösning, kan generera bilder med lägre latens och kan modifiera befintliga bilder.

Upplösningen är bra: från 256 pixlar till 1024 pixlar. Det är viktigt att specificera att programvaran kan missbrukas av vissa användare, skapande desinformation och förtal, och för detta har OpenAI beslutat att utesluta stötande bilder från AI:n från sina kunskapskällor och ge gränser för skapandet av bilder om du börjar med namnet på en välkänd karaktär. Slutligen kan DALL-E inte användas av någon: endast kvalificerade användare och framför allt registrerade i projektet.

Relaterade Artiklar

Back to top button