Önska: Här är ett knep för att få stora erbjudanden för ett litet pris

Ett knep som få känner till, men som kan göra att vi kan köpa många varor för några ören.

Önska: Lokalavdelningen rymmer många överraskningar

Under årens lopp har den berömda e-handeln implementerat många nya funktioner, särskilt hänvisar vi till avsnittet ”Återkallande” av ansökan.

Här kan du köpa olika varor som redan finns i butikerna i omedelbar närhet, för att aktivera det behöver du faktiskt gå in i vår Keps och allt utan att betala några fraktkostnader.

Samlingsdelen består huvudsakligen av tre typer av föremål:

  • produkter som erbjuds till försäljning av handlare ansluter sig till det lokala programmet: dessa är anslutna butiker för att samla de produkter som beställts på Wish och som har möjlighet att sälja sina varor i appen.
  • Önskar lokalt lager varor: de är produkter som Wish skickar till sina affiliates i syfte att tillhandahålla en tilläggstjänst och öka antalet varor som omedelbart kan hämtas i området, utan fraktkostnader för slutkunden.
  • varor beställda online av kunder och aldrig uttagna som, när de maximala lagringstiderna har överskridits, sätts tillbaka till försäljning i den omedelbara uttagsdelen.

Så här handlar du för slantar

Inom sektionen Samla nu är det nödvändigt att bläddra igenom de många meddelandena ofta. Ofta tar Wish ut vissa avgifter för att renovera lokala lager otroliga kampanjer på olika föremål, med priser från 10 cent.

När en kund inte hämtar varan listar Wishs algoritm den till försäljning i den lokala sektionen. Om en ny köpare inte hittas efter en tid säljs den av till ett nominellt pris.

Det kan hända att när produkterna som inte hämtas av samma butiksinnehavare är fler än en, säljs de i en enda lösning med en mysteriebox till priser mellan 1 och 5 euro.

Vi testade personligen köpet för att göra ett test och för 4,60 euro fick vi 2 par Bluetooth-hörlurar och en halsduk.

Detta sker också med inventeringen som företaget skickar till dotterbolag. Efter de i förväg fastställda månaderna, vid utebliven försäljning, slutar den med att kasseras till gåvopriser.

Relaterade Artiklar

Back to top button