OnlyFans: häpnadsväckande siffror, här är hur mycket du tjänar på att sälja foton och videor

Endast fans är en webbplats för vuxenunderhållning, dedikerad till att sälja innehåll till mer eller mindre höga kostnader. Jämfört med andra sociala nätverk som Instagram, Facebook och Twitter, sticker den här ut föringa begränsningar om innehållet. Det vill säga att du kan sälja alla typer av foton och videor, medan på de andra till och med halvnaken är förbjudna (raderad) eller mjuk förbjuden (gjorda osynliga för sökningar, även om den fortsätter att existera på plattformen). Den ”förbjudna” appen består dock inte bara av detta, i själva verket kan även nischat multimediainnehåll spridas, liksom kockar, fitnessälskare och artister av olika slag.

OnlyFans: Lönen är ganska hög

Först i ställningen är det Bella Thorne, vilket tjänar mer än 1 miljon dollar på en dag och mer än 2 miljoner dollar på en vecka. För alla, inklusive den amerikanska skådespelerskan och sångerskan, varierar intäkterna baserat på antalet prenumeranter, kostnaden för innehållet och hur konsekvent det publiceras. För att vara tydlig, med cirka 50 prenumeranter på ett månadsabonnemang på cirka 10 euro, tjänar de cirka 400 euro per månad. I genomsnitt är lönen runt 180 dollar i månaden. Webbplatsen kan nås gratis men för att se inläggen måste du betala användaren som publicerade dem.

I alla fall ändras prenumerationerna från 4,99 till 49,99 dollar, med möjlighet att prenumerera på kvartalspaket. I Italien, såväl som för andra former av inkomst, om du överstiger 5 000 euro, måste du öppna en Momsregistreringsnummer på schablonbasis, samt eventuell frilansare

Relaterade Artiklar

Back to top button