Onlinelagring: pCloud är tillbaka i kraft med ett fantastiskt erbjudande att inte missa

Onlinelagring är allas angelägenhet, så för framgångsrik lagring av dina familjefiler, lita på pCloud!

pcloud BTS

Detta schweiziska företag är specialiserat på att spara dina filer online på ett säkert utrymme. Och förutom att erbjuda sina tjänster, sänker pCloud deras pris med -75% tillämpad på denna livstidslicens (99 år).

pCloud onlinelagringslösning i ett nötskal

  • Upp till 5 olika användare
  • 2 TB onlinelagring
  • Rättvis fördelning av tillgängligt utrymme

Istället för de 1400 euron av gällande standardpris, erbjuder pCloud dig därför denna särskilt betydande rabatt för att få ner priset på denna familjelicens till endast 350 euro inklusive moms.

Hitta pCloud Family 2TB-erbjudandet för 350€

Här är en svit perfekt optimerad för familjen till ett lågt pris på pCloud

Eftersom det är viktigt att förvara familjens minnen på en säker plats, och mycket mer, är det bättre att inte ta risken att begränsa sig till traditionella USB-nycklar och andra SSD-enheter som du kan tappa bort eller till och med glömma! Ta det här pCloud Family 2TB-erbjudandet för endast 350 € för de kommande 99 åren.

Kontoinnehavaren garanterar därmed långsiktig tillgänglighet till ett mycket lågt pris, med vetskapen om att priset är inklusive moms och garanterat utan någon ökning under kommande år eller dolda kostnader, efter en enda betalning. Erbjudandet gäller i alla fall fram till den 31 augusti. Slutligen, om det behövs, ingår en 10-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Denna plattformsoberoende lösning är idealisk för dig och dina nära och kära

Med detta gigantiska erbjudande från pCloud kan du vara säker på att alla dina nära och kära har detta vackra onlinelagringsutrymme för att göra deras liv enklare. Tack vare dess kompatibilitet med flera plattformar (dator, smartphone, surfplatta, etc.) möter pCloud specifika behov för alla typer av situationer, professionella såväl som personliga. Så tilldela en del av de 2 TB som är tillgängliga till 5 olika användare så att alla får ut det mesta av lösningen. Det är desto lättare för dig att spara alla dina filer i de mest olika formaten. Och till exempel kan dina bröllopsbilder enkelt nås av dina nära och kära genom att helt enkelt logga in på pCloud-kontot utan att behöva överföras på andra sätt.

Dessutom, med 2 TB delningslänkar, underlättas också tillfälliga samarbeten, allt enkelt tack vare pClouds intuitiva gränssnitt. Allt blir enklare, inklusive tack vare den inbyggda integrerade videospelaren och 30 dagars skräphistorik för att återställa värdelösa filer på en måndag som inte längre behövs följande torsdag.

pcloud-5

Hitta pCloud Family 2TB-erbjudandet för 350€

Slutligen är pCloud också en av de säkraste tjänsterna, perfekt för att gruppera alla dina säkerhetskopior, oavsett om de sparas med Dropbox eller Google Drive, till exempel. Med användningen av AES 256-bitars krypteringsstandard för kryptering utöver en säkerhetskopia av dina data på 5 olika servrar samtidigt är de med andra ord i goda händer. Multifaktorautentisering är en ytterligare garanti för säkerhet för att göra åtkomsten till ditt konto mycket svårare för en potentiell hackare, samtidigt som du kan dra nytta av GDPR genom att spara dina data på servrar i Luxemburg. En svit bland de bästa på marknaden som får utmärkta 9/10 i vårt 100 % oberoende omdöme på Clubic.

pCloud

Se erbjudandet

Läs meddelandet


9

pCloud

  • Ett roligt belöningssystem
  • Ett tydligt och lättanvänt gränssnitt
  • Massor av funktioner

Med sina många kvaliteter och få brister verkar pCloud för oss vara en av de bästa onlinelagringslösningarna 2022, både i sin gratisversion och genom sina prenumerationer och sitt definitiva köp. Sammanfattningsvis är det en stark konkurrent till Dropbox och Google Drive som kombinerar tillförlitlighet, säkerhet och enkelhet på alla plattformar.

Med sina många kvaliteter och få brister verkar pCloud för oss vara en av de bästa onlinelagringslösningarna 2022, både i sin gratisversion och genom sina prenumerationer och sitt definitiva köp. Sammanfattningsvis är det en stark konkurrent till Dropbox och Google Drive som kombinerar tillförlitlighet, säkerhet och enkelhet på alla plattformar.

Vilken molnlagringslösning är säkrast?

Med pCloud på första plats i vår årliga ranking har det schweiziska företaget med andra ord vind i seglen, men för att bättre förstå skälen till detta val eller för att lära dig mer om tävlingens erbjudanden, tveka inte att konsultera vår 100% oberoende jämförelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button