OnePlus Watch: varumärket lanserar sin uppkopplade klocka med ett internt operativsystem

OnePlus Watch © OnePlus

Efter en smart underhållen teaser har OnePlus precis officiellt presenterat sin första ansluten klocka. Release planerad till 26 april.

OnePlus utnyttjade presentationen av OnePlus 9 och One Plus 9 Pro, av vilka du redan kan hitta hela testet på vår sida, för att avslöja sin allra första smartklocka.

Läs också:
OnePlus Watch avslöjades före lanseringen den 23 mars

En uppkopplad klocka designad för sport och fitness

OnePlus Watch är därför en rund klocka som finns i svart eller silver och utrustad med en 1,39-tums AMOLED-skärm. Dess fodral är gjord av rostfritt stål och armbandet som medföljer enheten är gjord av gummi.

Tillverkaren kommer senare att erbjuda en begränsad upplaga gjord med en koboltlegering, ett material som vanligtvis finns i traditionella avancerade klockor. Ett läderband och en safirklädd skärm ger den en extra touch av lyx.

OnePlus Watch innehåller även en pulsmätare, GPS och SpO-sensor.2 för att analysera blodets syresättning. För sportspårning har varumärket lagt till detaljerad spårning av 110 övningar. IP68-certifieringen gör att den kan användas för simning och vattenaktiviteter. För lagring kommer det att vara nödvändigt att räkna med 4 GB som, enligt tillverkaren, tillåter tillägg av 500 stycken av genomsnittlig kvalitet.

OnePlus Watch © OnePlus

OnePlus använder ett proprietärt operativsystem som heter Smart Wear och erbjuder naturligtvis visning av smartphoneaviseringar eller möjligheten att ta ett samtal på handleden. Allt kommer att vara helt anpassningsbart med 50 mallar som erbjuds som standard.

Slutligen tillkännages autonomin av OnePlus efter två hela veckor. Det inbyggda snabbladdningssystemet återställer sju dagars användning på bara 20 minuter.

OnePlus Watch © OnePlus

Förbeställningar av OnePlus Watch börjar den 14 april till ett pris av 159 € för leverans från 26 april. OnePlus Watch Cobalt kommer att finnas tillgänglig från och med den 17 maj, men priset har ännu inte offentliggjorts.

Källa: OnePlus pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button