OnePlus Nord 2T: en e-handlare bekräftar sitt pris och tekniska datablad!

OnePlus Nord 2T © OnePlus

Nycertifierad i Thailand, den mystiska OnePlus Nord 2T 5G… är inte så mycket längre. I själva verket, GSM Arena insåg att smart telefon (vilket inte har gjorts officiellt av märket) var redan till försäljning på AliExpress.

Givetvis är det för närvarande endast en förbeställning, och ingen leverans är planerad före den 15 augusti av e-handlaren. Ändå verkar dess tekniska blad komplett och är utsmyckat med detaljerade bilder.

En välutrustad smartphone

Uppenbar efterföljare till OnePlus Nord 2, denna 2T-modell skjuter alla reglagen lite längre.

OnePlus Nord 2T kommer att ha en SoC Dimensity 1300 som ger den 5G-anslutning samt prestanda som vi antar är ganska imponerande för en telefon under 400 euro-strecket (vi återkommer till detta).

OnePlus Nord 2T © OnePlus

Smarttelefonen kommer att konfigureras med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Ett 4 500 mAh batteri fullbordar paketet och kan laddas med 80 W med den medföljande nätadaptern.

Slutligen kommer fotodelen att tillhandahållas av en trio kameror med en ganska originell design, som påminner om senaste Honor 50. Huvudsensorn (Sony IMX766, samma som på OnePlus 9 Pro) har 50 megapixlar, och kommer med en 8-megapixel ultravidvinkelobjektiv och en 2-megapixel monokrom modul.

OnePlus Nord 2T: priser och tillgänglighet

OnePlus Nord 2T sattes online på AliExpress av OnePlus själv, direkt i sin officiella butik. Ett fel, utan tvekan, med tanke på att – vi skrev det ovan – smarttelefonen inte ens har formaliserats av dess tillverkare.

Ändå skulle OnePlus därför överväga en release den 15 augusti för ett pris av 399 dollar. Observera dock att priset som faktiskt visas på AliExpress är 776,37 euro. Inte riktigt ett fynd.

I vilket fall som helst rekommenderar vi att du väntar på en officiell bekräftelse innan du överväger ett köp. Ändå bör designen och det tekniska bladet på smarttelefonen inte längre röra sig.

OnePlus Nord 2T © OnePlus

Om samma ämne:
OnePlus 10 läcker överallt! Och ett nyckelelement kan saknas

Källa: Ali Express

Relaterade Artiklar

Back to top button