OnePlus Nord 2: en begränsad upplaga av Pac-Man närmar sig!

OnePlus Nord 2 PacMan

Tillverkaren bekräftar ankomsten av en “ny” OnePlus Nord 2i en exklusiv upplaga.

Smarttelefonen kommer verkligen att hylla en viss… Pac-Man!

OnePlus: Nord 2 Pac-Man Edition närmar sig!

Tillgänglig sedan början av sommaren, den mycket bra Nord 2-signerade OnePlus kommer tillbaka till butikerna mycket snart i en helt ny upplaga. En utgåva som kommer att ge stolthet åt den emblematiska Pac-Man, den lilla gula bollen som började sin videospelskarriär i arkader 1980.

Denna nya OnePlus Nord 2 X Pac-Man Edition bör formaliseras mycket snart. Det kommer uppenbarligen att dra nytta av ett nytt utseende, men också av en mjukvarudel som också återbesöks med Pac-Man-sås. Vi kommer alltså att hitta nya ikoner, dedikerade bakgrundsbilder, exklusiva animationer, ett unikt fotofilter, för att inte tala om spelet Pac Man 256 förinstallerad.

oneplus north 2

Tillverkaren indikerar att baksidan av smarttelefonen kommer att omarbetas helt, med närvaro av fosforescerande bläck. På detta sätt kommer OnePlus Nord 2 X Pac-Man ” självlysande “.

På hårdvarusidan kommer OnePlus Nord 2 X Pac-Man Edition att behålla samma tekniska datablad som grundmodellen, med en 90 Hz AMOLED-skärm, 65 W snabbladdning… Vissa indikerar dock att MediaTek Dimensity 1200-processorn kan ge vika för Snapdragon 778G.

En OnePlus Nord 2 X Pac-Man Edition som kommer att lanseras i en enda version, nämligen den med 12 GB RAM och 256 GB lagring. I Europa kommer den senare att visas till ett pris av 529 euro, eller 30 euro mer än OnePlus Nord 2.

Vilka är de bästa OnePlus-smarttelefonerna? 2022 jämförelse

I sina tidiga dagar erbjöd OnePlus bara en smartphone åt gången. Sedan dess har det kinesiska varumärket kommit långt, för att erbjuda ett mycket bredare utbud av telefoner. Idag, med varumärket Oppo som de delar sina forsknings- och utvecklingsaktiviteter i spetsen, proklamerar OnePlus fortfarande sitt oberoende högt och tydligt. Upptäck i den här filen vårt urval av de bästa OnePlus-smarttelefonerna.
Läs mer

Källa: Android Central

Relaterade Artiklar

Back to top button