OnePlus kommer att vara bland de första att dra nytta av Snapdragon 8 Gen 2, Qualcomms nya SoC

Snapdragon 8 Gen 1 © © Qualcomm

Enligt olika rykten kan OnePlus mycket snart formalisera en ny smart telefon premie.

Ett framtida “flaggskepp” som skulle drivas av den nya Snapdragon 8 Gen 2-processorn från Qualcomm.

Snapdragon 8 Gen 2 först hos OnePlus?

I början av året lanserade OnePlus sin helt nya avancerade smartphone i Frankrike: OnePlus 10 Pro. En allt mer tekniskt avancerad terminal, med en 6,7″ AMOLED 120 Hz-skärm, 12 GB RAM och den nya Snapdragon 8 Gen 1-processorn från Qualcomm.

recension av oneplus 10 pro

Enligt nya rykten från Kina verkar det som att OnePlus har idén att formalisera en ny premiumsmartphone mycket snart, som kan komma ut i butiker innan årets slut. En ny mobil som den här gången skulle drivas av Gen 2-versionen av Qualcomms Snapdragon 8-processor.

En ny OnePlus-smartphone… redan??

Denna nya OnePlus bör därför ha en SM8550-processor (mot en SM8450 för OnePlus 10 Pro) och bör formaliseras under nästa konferens som undertecknas av Qualcomm, den 15 november. Det är under sitt berömda Snapdragon Summit som varumärket kommer att avslöja sin framtida avancerade SoC, såväl som de första berörda smartphones.

OnePlus 10 Pro

Om vi ​​följer OnePlus logik verkar det troligt att denna framtida “OnePlus 11 Pro”, om det är dess definitiva namn, kommer att göra sin debut först i Kina, innan den exporteras några veckor senare till resten av världen.

Observera att ihärdiga rykten också framkallar ankomsten av en första hopfällbar smartphone hos OnePlus, förmodligen under det kommande året. I somras publicerade chefen och medgrundaren av OnePlus via Twitter foton som verkar lyfta fram ett enkelt gångjärn, en viktig enhet för utvecklingen av en hopfällbar smartphone, Galaxy Z Fold 4-stil.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button