OnePlus kommer att släppa nya smartklockor och hörlurar

oneplus klocka recension

OnePlus kommer att lansera en aldrig tidigare skådad offensiv med presentation av flera uppkopplade produkter under sommarperioden. Och det är uppenbarligen mycket folk i det kinesiska varumärkets lådor.

Vi kan vara säkra på att det kommer att finnas något för alla!

En önskan om revansch?

I maj 2021 upptäckte den europeiska marknaden OnePlus Watch med viss spänning. Denna extremt efterlängtade uppkopplade klocka har ändå gjort kritiker och konsumenter besvikna med tanke på frånvaron av tredjepartsapplikationer, dess oprecisa GPS eller den totala inkompatibiliteten med iOS-enheter. Det Shenzhen-baserade företaget tänker dock inte ge upp och förbereder sig för att lyfta slöjan för en helt ny modell.

I vilket fall som helst, detta är vadinsider Indiska Mukul Sharma som nyligen läckte mycket intressant information på Twitter. Han nämner särskilt ankomsten av en OnePlus Watch 2, men också av ett anslutet OnePlus Band 2-armband inom en snar framtid. För tillfället är de tekniska specifikationerna för dessa objekt fortfarande okända. Vi kan fortfarande föreställa oss en klocka som är mer komplett vad gäller dess funktionalitet, mer hållbar och varför inte utrustad med Wear OS 3-systemet.

Några fler överraskningar…

Men det är inte allt, eftersom läckare berättar också att två par trådlösa hörlurar från Nord-sortimentet snart kommer att landa i Indien. Vi pratar här om en lansering under tredje kvartalet 2022. OnePlus kommer alltså utan tvekan att tillkännage dessa nya modeller inom kort. Dessa hörlurar skulle komma ” tillsammans med andra smartphones under samma period. Vi kommer förmodligen att se OnePlus 10T där.

Återigen, inga tekniska egenskaper har specificerats för dessa enheter. OnePlus har ännu inte tillkännagett en specifik händelse som skulle tjäna till att formalisera dessa nya produkter. Så vi får ha lite tålamod.

Om samma ämne:
Apple Watch SE 2 kan ha några trevliga överraskningar i beredskap för oss

Källa: Techviral

Relaterade Artiklar

Back to top button