OnePlus kan göra Nord till ett eget varumärke

OnePlus Nord 2T © OnePlus

Det har gått två år nu som OnePlus har erbjudit en rad smartphones under namnet “Nord”.

Idag verkar olika källor tyda på att tillverkaren skulle vilja göra Nord till ett eget varumärke.

Kommer varumärket Nord snart att lossna från OnePlus?

2020 lanserade OnePlus sin helt nya smartphone, Nord, som gjorde det möjligt för det kinesiska företaget att återvända (i kraft) till mellanklassmarknaden för smartphones. För henne var det då en fråga om att gå tillbaka till grunderna, genom att erbjuda en terminal som var både kraftfull och prisvärd, som den berömda ” flaggskeppsmördare “för tiden. Sedan dess har Nord-sortimentet utökats kraftigt, och OnePlus skulle ha idén att särskilja sortimentet från resten av sina produkter.

Enligt olika källor som rapporterats av Den mobila indianen, OnePlus vill göra Nord till ett eget varumärke, med sin egen visuella identitet, butiker och engagerad personal. Det skulle ha ljusblått tema, och det befintliga OnePlus-varumärket skulle inte användas i framtida Nord-enheter.

Nord skulle därför bli självständigt, men skulle också kunna utöka sin katalog, med smartphones förstås, men även träningsarmband, smartwatches, externa batterier och till och med Smart TV. Det framtida varumärket kan också dra nytta av ett dedikerat ekosystem, med ett nytt gränssnitt uppenbarligen inspirerat av OxygenOS. Slutligen, fortfarande enligt samma rykten, skulle North-märket se en stor del av sitt team placerat på sidan av Indien. Fall att följa.

Om samma ämne:
OnePlus Nord 2: lite mer tålamod och du kan äntligen njuta av OxygenOS 12

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button