OnePlus har designat en tapet som visar hur mycket tid du spenderar på din smartphone

WellPaper OnePlus © OnePlus

OnePlus har avslöjat en tapet som visar hur mycket tid användaren har lagt ner på olika appkategorier.

Skapat av OneLab, den experimentella mjukvaruavdelningen av OnePlus, den här passande namnet “WellPaper”-appen syftar till att hjälpa användare att mäta sina appkonsumtionsvanor på sina smartphones.

Läs också:
OnePlus nästa smartphone kan bli Nord CE och kommer att ersätta Nord N10

Dynamiska men batterisnåla tapeter

Dessa bakgrundsbilder delar in dina appar i sex kategorier: Verktyg, Livsstil & Kommunikation, Information & Affärer, Socialt, Spel och Underhållning. När du konsumerar kommer färgen som motsvarar kategorin som används att ta upp mer och mer plats på skärmen, för att på ett ögonkast visa dig vilken typ av applikationer du öppnar oftast. Tapeten kommer också att berätta den exakta tiden som spenderats på varje kategori och sätta en liten pil för att indikera om du tillbringade mer eller mindre tid där än föregående dag.

Tre mönster erbjuds, en i form av block, en annan som påminner om akvareller alla i pastellfärger och slutligen den sista, i form av neoncirklar. För dem som är oroliga för sitt batteri, indikerade företaget att förbrukningen skulle vara minimal eftersom tapeten bara uppdateras när telefonen är upplåst och till och med undviker att uppdatera sig själv om användaren låser och låser upp sin telefon.

Appen är tillgänglig för nedladdning från Google Play och är kompatibel med telefoner som kör Android 7 eller senare.

Källa: Nästa webb

Relaterade Artiklar

Back to top button