OnePlus grundare tipsar om ankomsten av en hopfällbar smartphone

Vikbar OnePlus © © OnePlus

Idag erbjuder eller förbereder en stor del av de stora smartphonetillverkarna att erbjuda hopfällbara mobiler. Och OnePlus är uppenbarligen på väg att gå med i festen.

De senaste veckorna har de största märkena inom mobiltelefonsektorn avslöjat sina nya modeller med vikbar skärm. Vi tänker självklart på Samsung med sina Galaxy Z Fold 4 och Z Flip 4, men även på Xiaomi och dess MIX Fold 2. Snart är det kanske OnePlus tur att konkurrera med sina konkurrenter i denna kategori. Och retandet har förmodligen redan börjat…

En enkel teaser

På Twitter publicerade Pete Lau, chefen och medgrundaren av OnePlus, bilder som verkar lyfta fram ett enkelt gångjärn. Denna enhet är avgörande för utvecklingen av de berömda hopfällbara smartphones. Systemet som kort presenteras liknar det som används i Samsungs Z Fold-sortiment. Telefonen från det kinesiska märket kunde därför öppnas som en bok och inte vara som en ventil (som med Z Flip).

Det är inte första gången som en hypotes om en smartphone med en hopfällbar skärm designad av OnePlus dykt upp på webben. De första ryktena går tillbaka till augusti 2021… Naturligtvis har tillverkaren ännu inte meddelat något konkret. Det är därför viktigt att ta denna information med en pincett.

Källa: Pete Lau

Relaterade Artiklar

Back to top button