OnePlus: den här uppdateringen fixar viktiga buggar på märkets flaggskeppsprodukter

OnePlus 9RT

Om du har några problem med din smartphone OnePluskan följande göra dig lycklig.

Faktum är att företaget distribuerar en ny uppdatering som syftar till att korrigera olika små buggar som är särskilt irriterande.

Ännu en systemuppdatering från OnePlus

För bara några veckor sedan rullade OnePlus ut sin nya majuppdatering, som påverkade en rad terminaler (förutom OnePlus 9-serien). Idag distribuerar det kinesiska varumärket en ny patch, denna gång avsedd att korrigera vissa buggar och fel som är särskilt irriterande för vissa användare.

En mindre uppdatering därför, som dock kommer att optimera systemets allmänna stabilitet, men också (och framför allt) för att korrigera en bugg som kan lämna skärmen frusen, eller till och med den som påverkar gestoperationerna, som kan fungera onormalt efter aktivera snabbstartsfunktionen. Till detta kommer korrigeringen av en bugg angående Ultra Steady som kan få smarttelefonen att krascha.

Denna uppdatering, kallad “OxygenOS 12 C21”, gäller bara OnePlus 8, OnePlus 8 Pro och OnePlus 8T, för att inte tala om OnePlus 9R. Det håller på att rullas ut och det kan ta några dagar eller veckor att nå din enhet. Tålamod alltså.

Om samma ämne:
OnePlus utökar sitt mellansortiment och formaliserar 2 nya smartphones

Källa: Telefon Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button