OnePlus Ace-funktioner förtydligas

Det har varit känt att OnePlus har arbetat med en smartphone som riktar sig till spelare ett tag. Nu vet vi namnet och funktionerna på den telefonen.

OnePlus Ace-funktioner har förtydligats. Smart telefon ta fasta steg framåt för att bli ett av de viktiga namnen i branschen OnePlus, Arbetar för närvarande på en ny smartphonemodell. Den här telefonen, som har varit föremål för läckor ett tag, men nästan ingenting är känt om den, inklusive dess namn, kom fram för första gången idag.

Med sina konsekventa inlägg så här långt känd bild som delas av ett sensationskonto, kanske av OnePlus Det kan vara första gången han avslöjar sin nya telefon. Telefonen, som verkar ha skarpa linjer och en ganska bred telefondel, har nu ett namn: OnePlus Ace.

OnePlus Ace-funktioner

OnePlus Ace-funktioner förtydligas

Ess namn tidigare från Oppo Teknikentusiaster som vet kan tycka att det är konstigt att OnePlus imiterar Oppo. Men när de kommer ihåg att OnePlus är ett dotterbolag till Oppo tror vi att dessa tankar kommer att förändras. Dessutom, om den nya modellen verkligen kommer att heta Ace, så är detta Oppos det kan nu indikera att det har överfört detta namn till sitt dotterbolag.

OnePlus Ace-funktioner

OK På OnePlus Ace Vilka funktioner väntar oss? Först av allt, låt oss säga att den här enheten kommer att ha en 6,7-tums Full HD + AMOLED-skärm. din styrka Från MediaTek Dimensity 8100 Telefonen, som förväntas köpas, kommer även att ha ett 4 500 mAh batteri med 150 W stöd.

OnePlus Ace-funktioner

Ingen information om den främre kameran har delats ännu. OnePlus Ace På baksidan står det att det ska finnas en 50MP kamera. Det är oklart när telefonen kommer att släppas och hur mycket priset blir.

Elon Musk kommer inte att gå med i Twitters styrelse

Relaterade Artiklar

Back to top button