OnePlus 9 och 9 Pro får äntligen en anständig uppdatering och säkerhetskorrigeringar

oneplus 9 vs pro

Goda nyheter för ägare av en OnePlus 9/OnePlus 9 Proeftersom en ny systemuppdatering rullas ut.

Uppdateringen LE2121_11_C.61 ger sin del av korrigeringar, för att inte tala om den värdefulla säkerhetskorrigeringen för Android.

Uppdateringen av OnePlus 9 (härlighet) är tillgänglig

För några veckor sedan distribuerade OnePlus en ny systemuppdatering avsedd för många terminaler, förutom OnePlus 9. Under de senaste dagarna kan ägare av en OnePlus 9 eller en OnePlus 9 Pro äntligen granska avsnittet “Uppdatering” på sin smartphone , eftersom en ny version av den interna programvaran håller på att distribueras.

Bland de optimeringar som denna nya uppdatering ger, förutom de klassiska “Systemstabilitet” och “Systemfluidity”, har OnePlus också åtgärdat ett problem som kan få kameraapplikationen att krascha. Instabila nätverksproblem har också åtgärdats, liksom en bugg i visningen av bilder eller ett problem som kan påverka telefonsamtal.

Publiceringsschemat för den här OxygenOS 12-uppdateringen, på drygt 550 MB, har skjutits upp, den inkluderar Android-säkerhetspatchen … i maj. Uppdateringen distribueras gradvis och din smartphone kan redan vara påverkad, eller så kan du behöva vänta några långa dagar till innan du upptäcker det värdefulla meddelandet.

Om samma ämne:
OnePlus kommer att släppa nya smartklockor och hörlurar

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button