OnePlus 11 Pro-databladet läcker redan, med ultrasnabb laddning på menyn

OnePlus 11 Pro © OnLeaks

OnePlus 11 Pro har redan inga fler hemligheter medan lanseringen inte är planerad till flera månader. Frestande tekniska specifikationer väntar oss.

Efter att ha läckt designen av OnePlus 11 Pro för några dagar sedan, är OnLeaks tillbaka och den här gången erbjuder oss på en skylt det tekniska bladet för smartphonen, som bör lanseras på marknaden under första kvartalet 2023.

Den bästa tillgängliga SoC och 100W laddning

Smarttelefonen skulle vara utrustad med en 6,67-tums AMOLED-skärm med QHD + 1440p definition och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den skulle som väntat drivas av ett Snapdragon 8 Gen 2-chip från Qualcomm. SoC skulle åtföljas av 8, 12 eller 16 GB RAM, beroende på version. OnePlus skulle också tillhandahålla två lagringskonfigurationer: 128 och 256 GB.

Autonomi skulle anförtros ett 5000 mAh-batteri, en generös kapacitet som borde säkerställa god autonomi för mobilen. Dessutom skulle OnePlus 11 Pro ha en trådbunden laddningseffekt på 100 W.

Hasselblad optik och Alert Slider

Smarttelefonen skulle bära en 50 MP huvudsensor, en 48 MP ultravidvinkelmodul och en 32 MP teleobjektiv som erbjuder upp till 2x optisk zoom. På OnePlus 10 Pro var denna sista optik bara 8 MP, men tillät en optisk zoom på upp till 3x. Den främre 16 MP-kameran skulle placeras i ett hål i skärmens vänstra hörn. Hasselblad är återigen involverad i fotodelen av apparaten.

Om OnePlus 10T berövas Alert Slider, skulle denna nyckel som gör varumärkets identitet återgå till OnePlus 11 Pro. Dess fingeravtrycksläsare är placerad under skärmen, dess högtalare, certifierade Dolby Atmos, och den ska vara kompatibel med 5G, Wi-Fi 6E och Bluetooth 5.2.

Slutligen kommer OnePlus 11 Pro med största sannolikhet att lanseras under Android 13, med den hemgjorda OxygenOS-överlägget som nu har en gemensam bas med OPPOs ColorOS.

Källa: 91mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button