OnePlus 10 Pro: en ny rendering visar sin Hasselblad-märkta fotomodul

OnePlus 10 Pro © © OnLeaks

OnePlus och Hasselblad, det är en rullande verksamhet. Invigdes förra året med OnePlus 9 och OnePlus 9 Prokommer partnerskapet mellan de två varumärkena att fortsätta i år med det nya smartphones av tillverkaren.

När OnePlus slutför de sista förberedelserna för presentationen av OnePlus 10 och OnePlus 10 Pro i morgon, publicerar informanten OnLeaks 3D-renderingar som gör det möjligt att observera den slutliga designen av ön av kameror i den senare.

En lite… grov design

De första renderingarna som publicerades för månader sedan visade redan en smartphone med en mindre inspirerad design än sina föregångare. Tyvärr bekräftas trenden med de senaste bilderna publicerade av OnLeaks.

Vi upptäcker ett block med fyrkantiga kameror, ganska tjocka, som påminner om den hos Samsung Galaxy S20 Ultra. Genom att kisa märker vi att Hasselblads logotyp också är ingraverad vertikalt, nästan på kanten av smartphonen.

Som en påminnelse gick OnePlus samman med den tyska optikern förra året med syftet (har du det?) att förbättra renderingen av sina fotografier. Hasselblads ingenjörer har alltså deltagit i utvecklingen av bearbetningsalgoritmerna för OnePlus 9 för att ge dem den lyster som vi känner till dem. Om smarttelefonen inte når toppen av årets bästa fototelefoner måste vi känna igen ett visst steg framåt jämfört med OnePlus 8 Pro 2020.

Om samma ämne:
OnePlus 10 Pro kommer att finnas tillgänglig mycket snart, åtminstone i Kina

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button