One Plus går samman med Oppo: detta är vad som kommer att hända under de kommande månaderna

De vd från OnePlus Pete Lau tillkännagav ett “” för företaget, inklusive en plan för “”. Lau gjorde tillkännagivandet via ett inlägg om OnePlus forumordspråk “”.

Verkar som ett dramatiskt drag för OnePlusföretaget Lau startade med Carl Pei efter att ha lämnat Oppo 2013. OnePlus har skapat sig ett namn med rebellisk marknadsföring och hypedrivna onlinehandelsstrategier, och presenterar sig som ett smartare alternativ till större smartphonemärken.

Det var tydligt att OnePlus hade band till Oppo

Men det förblev ett privat företag med egendom kopplad till Oppo och det mörka imperiet av BBK Electronics, och det var klart kom igen OnePlus-telefoner att det fortfarande fanns kopplingar till Oppo. Komponenter som bildskärmspanelerna var ofta tydligen identiska, och påstådd proprietär teknologi som snabbladdningssystemet var också kompatibel med Opo.

“” sa a OnePlus representant tre år sedan för information. “”.

Lau stater som OnePlus kommer att fortsätta att fungera självständigt, trots ytterligare integration med Oppo. Men han sa inte exakt vad som skulle integreras, och med tanke på likheterna mellan de två varumärkenas produkter är det inte självklart vad detta faktiskt kommer att innebära för konsumenterna. Företaget kommer att fortsätta att driva sina egna evenemang och kanaler för kundfeedback, till exempel, men tillägger att Oppos stora resurser bör hjälpa OnePlus att bli mer effektiv med programuppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button