Omge dig med ljudet från Bose SoundLink Color II Bluetooth-högtalare på rea

Lämna inte i sommar utan din Bose SoundLink Color II Bluetooth-högtalare, särskilt eftersom den för närvarande finns till försäljning på Amazon.

Bose SoundLink Color II © Bose

Den kompakta, nomadiska och Bluetooth-högtalaren Bose SoundLink Color II förgyller gärna dina stunder vid poolen eller någon annanstans med klart ljud och idiotsäker vattentäthet.

Bose SoundLink Color II i ett nötskal:

  • 8 timmars självständighet
  • IPX4-certifierad
  • Endast 540 gram

Bose SoundLink Color II-högtalaren säljs vanligtvis för $140, men du kan beställa den idag från Amazon för bara $99,99.

Hitta Bose SoundLink Color II för 99,99 € på Amazon

Ett perfekt sommarerbjudande med Bose och Amazon

Gillar du Bose-ljud och sparar du pengar? Kombinera affärer med nöje genom att beställa SoundLink Color II Bluetooth-högtalaren i svart på webbplatsen för att tillbringa en sommar till ljudet av dina favoritlåtar.

Den är tillgänglig för endast 99,99 € just nu. Om du är en Prime-medlem kan du till och med få den på bara 24 timmar. Och om du inte är det, finns det ett erbjudande om en månad utan förpliktelse som ger dig tillgång till alla förmåner, inklusive Prime Video och Prime Gaming.

En liten trådlös högtalare att ta med överallt

Bose SoundLink Color II är en liten trådlös högtalare idealisk för semester. Certifierad IPX4 kan den enkelt motstå stänk och placeras därför vid kanten av en pool för att lyssna på dina sommarspellistor under värmeböljan.

Den har en autonomi på 8 timmar, ansluter till din smartphone via Bluetooth och sänder ljud med en effekt på 12W. Den är också kompatibel med Siri och Google, om du använder dessa anslutna assistenter.

Det betyder att den är utrustad med en mikrofon, och därför kan du ringa dina samtal i handsfree-läge även via högtalaren. Och glöm inte att ladda ner den medföljande appen för att låsa upp funktioner, kontrollera volymen och mer.

Bose SoundLink Color II © Bose

Hitta Bose SoundLink Color II för 99,99 € på Amazon

Hitta och välj rätt smart högtalare

Om du letar efter en alternativ ansluten högtalare till Bose SoundLink Color II kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Den listar testerna av de bästa modellerna med en detaljerad åsikt från redaktionen. Samt en evolutionär topp 3 tillgänglig som en indikation för att hjälpa dig hitta den modell som passar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button